Det mest populære spil steder

July 6

Intet er mere frustrerende end at blive hængende i et fangehul som level 15 mage med ingen idé om, hvor de skal gå. Video spil hjemmesider kan give svar i hårde tider som disse, med strategi guider, walkthroughs og snydekoder, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dine spil. Eller du kan distrahere dig selv som din mage er omgivet af orker ved at læse deres anmeldelser og previews af spil, der er lige rundt om hjørnet eller ved at spille online spil, de leverer.

Yahoo! Spil

Yahoo! Spil giver flash-videospil du kan spille på din internetbrowser. Vælg mellem en række genrer, herunder "Arcade", "Board", "Card", "Puzzle" og "Word" spil. Nogle af de mest populære spil omfatter "Bejeweled", "Word Search" og "The Hidden Object Show", hvor spillerne forsøger at finde et objekt skjult i et billede.

IGN

IGN giver brugerne previews, anmeldelser og trailere. Stedet har også en snyder og koder sektion, og en FAQ og Walkthrough sektion, der kan hjælpe med at guide dig gennem brændpunkter i dine spil. IGN indlæg nyhedsopdateringer fra videospillet verden og har historier om spil og deres udviklere.

GameSpot

Gamespot giver brugerne en one-stop sted for alle ting spil-relaterede. Stedet har separate sektioner for anmeldelser, previews, trailere og har historier samt et afsnit, der giver brugerne mulighed for at se de højest ratede spil for de seneste seks måneder.

Spil FAQs

Spil FAQs specialiseret sig i video spil snyder, koder, ofte stillede spørgsmål og walkthroughs. Webstedet indeholder bruger-indsendt indhold modereret af administratorer, hvilket gør det et godt sted at finde vejledninger til obskure spil eller anmode guider, der ikke allerede findes. Stedet har et afsnit for hvert spil system samt, fra PlayStation 3 til Atari 2600.

Spil Trailers

Spil Trailers giver brugerne trailere og video anmeldelser for de nyeste spil udgivelser. Denne alt-video website giver brugerne et alternativ til traditionelle tekstbaserede hjemmesider.