Hvordan laver skrifttyper Større i Photoshop CS3

May 29

Hvordan laver skrifttyper Større i Photoshop CS3


Adobe Photoshop er ikke kun et effektivt program til redigering af fotografier, men det fungerer også godt til udlægning af teksten. Du kan vælge fra en hvilken som helst skrifttype installeret på din computer og manipulere det på forskellige måder; ændre dens størrelse er en af ​​de mest grundlæggende muligheder. Så længe fonten er stadig tilgængelig som en separat tekstlag, eller du opretter en ny, kan du ændre tekst størrelsen gennem "Tekst" menupunkter eller menuen "Tegn".

Instruktioner

Brug af menuen Tekst

1 Opret et nyt billede ved at klikke på "File" og derefter "Ny". Vælg "Tekst" værktøj i "Toolbox" placeret på venstre side af skærmen, præget af et stort "T." Klik på det tomme billede med musen for at oprette en blinkende markør. Skriv den ønskede tekst.

2 Fremhæv teksten ved at holde museknappen nede, mens du trækker den hen ordene.

3 Find "Tekst" menupunkter i den vandrette bjælke øverst på skærmen. Klik på drop-down menuen skriftstørrelse. Vælg en større skriftstørrelse fra de valg, der er anført, eller indtast en værdi i point. Skriftstørrelsen stiger som du indtaster en værdi.

4 Vælg skrifttype lag fra boksen "Lag", som ligger i nederste højre hjørne af skærmen, hvis du bruger allerede eksisterende tekst. Dette er kun muligt, hvis teksten er stadig tilgængelig som et separat lag. Fremhæv ordene i billedet med musen og ændre skriftstørrelsen fra de vandrette bar indstillinger.

Brug af menuen Character

5 Åbn menuen "tegn" ved at klikke på "Window" og derefter "Tegn". Boksen "Character" vises på højre side af skærmen.

6 Fremhæv din allerede eksisterende eller nyoprettede tekst lag med musen.

7 Brug drop-down menu til skriftstørrelse, placeret under skrifttypenavnet, i feltet "Tegn" for at vælge fra en skriftstørrelse. Du kan også skrive i enhver skriftstørrelsen i point.

TIPS

  • Det er ikke muligt at øge skriftstørrelsen på en fil, hvis tekst er blevet fladtrykt, eller rasteriseret. Skrifttypen skal eksistere som et separat lag at være redigeres.