Pro Tools til en pc

March 23

Pro Tools til en pc


Pro Tools er en audio software program til rådighed for pc-brugere, der tillader musikere at indspille og redigere deres kompositioner ved hjælp af en række forskellige effekter og funktioner. Det blev skabt af Digidesign, og mange forskellige versioner af Pro Tools er blevet udgivet med nye og opdaterede aspekter fra de tidligere versioner. Pro Tools kan købes i musik outlet-butikker og online, og det giver musikere mulighed for at simulere professionelle produktion værdier uden at betale for at indtaste en studiet for at indspille deres arbejde.

Indspilning

Pro Tools-brugere kan optage mange forskellige instrumenter ved blot at tilslutte dem til en audio interface. Den Digidesign Mbox audio interface er designet specielt til at arbejde med Pro Tools software, og i mange tilfælde de to elementer er faktisk pakket sammen. For at optage, skal musikere køre et USB-kabel fra Mbox til deres pc. Pc'en genkender kassen og et instrument kan være tilsluttet, når Pro Tools software belastninger. Så længe et instrument kan sættes ind med en kvart tomme eller XLR-kabel, det er foreneligt med Mbox og Pro Tools software. På dette tidspunkt, kan musikere vælge at registrere deres arbejde ved hjælp Pro Tools, og de kan lytte til resultaterne efter endt.

Bekvemmelighed

Enhver musik indspillet i Pro Tools kan nemt læsses på andre computere. Så længe en PC har Pro Tools software indlæst på det, kan musikere indlæse deres arbejde uden nogen komplikationer. Mange studier bruger Pro Tools software, så musikere kan spare tid og penge ved at sende deres Pro Tools kompositioner til studierne snarere end faktisk at optage det på studios. Derudover, da Pro Tools og Mbox lydgrænseflader er skabt til at køre samtidig, Pro Tools optagelser sjældent har tekniske problemer. Dette hjælper skære ned på fejl og optagelse problemer, der spilder tid og energi.

effekter

Musikere kan sprede lyden af ​​deres indspillede arbejde ved at ansætte brugen af ​​lydeffekter i Pro Tools. Effekter kan tilføjes under optagelse, som giver musikere til at høre, hvad konsekvenserne vil gøre for at deres instrument. Effekter kan også tilføjes, efter et spor er optaget, som lader musikere legetøj med forskellige ideer. Blandt effekterne er tilgængelige for Pro Tools 8 er kor - som forstærker lyd, forvrængning - hvilket gør instrumenter lyder crunchier, og rumklang - hvilket gør instrumenter lyd spacey og lidt forsinket.


relaterede artikler