Sådan oprettes en Amazon Pro Merchant konto

May 24

Amazons Pro Merchant konto giver dig mulighed for at sælge flere ting for færre penge. Sælgere med en høj volumen, bevæger sig mere end 40 genstande om måneden, kan drage fordel af de reducerede gebyrer, der hjælper den konto til at betale for sig selv.

Instruktioner

1 Tilmeld dig en Amazon-konto. Aktiver din konto med bank- og kreditkortoplysninger. Bekræft din e-mailadresse og telefonnummer via deres automatiseret system.

2 Liste dine medier emner. Gå gennem notering skabelon og udfylde de beskrivelse og tilstand felter. Vælg rimelige priser for de elementer, der svarer til de priser, der er anført af de andre sælgere.

3 Sælg de elementer, sende dem ud til tiden og arrangere indbetalinger til din bankkonto. Vent, indtil mængden af ​​salg pr måned, garanterer tilbringe det månedlige gebyr for Pro Merchant konto.

4 Tilmeld dig opgraderingen. Brug de ekstra privilegier til at designe en butiksfacade til dine fortegnelser og skrive produktsider for poster, der ikke indgår i Amazonas kataloget.

TIPS

  • Hold øje med Pro salg Merchant konto. Der er ofte salg, der gælder for de første to eller tre måneder af medlemskab gebyrer. Normalt enhver, der har haft en Pro Merchant konto til enhver tid er ikke berettiget til et gebyr salg.
  • Hvis salget går ned efter salget er overstået, revurdere holde kontoen. Hvis gebyret rabatten ikke betaler for sig selv er det ikke værd at have.

relaterede artikler