Sådan Set Up en USB-mikrofon

June 26

Sådan Set Up en USB-mikrofon


En mikrofon designet til din PC er et vigtigt stykke lydudstyr. Med det, kan du deltage i online diskussioner, bruge stemmegenkendelse software eller tage noter for klassen. En USB-mikrofon giver brugeren mulighed for frit at kommunikere på tværs af forskellige platforme.

Der findes flere typer af mikrofoner til rådighed for computere, og de varierer i kompatibilitet. Sædvanligvis er mikrofoner lavet til brug plug-and-play; dog kan en USB-mikrofon komme med yderligere software fra producenten.

Instruktioner

1 Sæt USB mikrofon-stikket i en ledig USB-port på computeren. Hvis du har mange USB-porte til rådighed, skal du sætte mikrofonen i en USB-port dedikeret til mikrofon brug.

2 Placer installations-cd'en i cd-bakken, og installer mikrofonen ved hjælp af vejledningen på skærmen.

3 Genstart maskinen efter installationen er færdig. Plug-and-play enheder kræver en genstart af computeren, der skal installeres korrekt.

4 Højreklik på ikonet lyd i nederste venstre på proceslinjen. Vælg "Juster Audio Properties" valgmulighed. Klik på "Voice" fanen, og klik på "Test Hardware" knappen. Følg anvisningerne på skærmen for "Sound Hardware Test Wizard".