Sådan sammenligne Elektricitet Priser Online

June 8

Sådan sammenligne Elektricitet Priser Online


Mange stater har en dereguleret energimarked, så kunderne kan vælge elselskaber baseret på pris og andre faktorer. Online kilder er tilgængelige for at sammenligne priser for dit område.

Find lokale virksomheder

Brug søgemaskiner til at gøre en simpel online-søgning efter virksomheder, der servicerer dit område. For eksempel, hvis du er på udkig efter elselskaber i Austin, Texas, kan du bruge søgeordet "el-selskaber i Austin, TX" at udarbejde en liste over lokale virksomheder.

Besøg Company Websites

Fordi priserne kan variere inden byen eller amt grænser, check med de specifikke virksomheder, der servicerer dit område. Opret en liste over virksomheder, der kan levere service til dit hjem eller forretning. Typisk skal et besøg på en virksomheds hjemmeside giver priser til dit postnummer område. Hvis oplysningerne ikke er tilgængelige online, ringe til firmaets kundeservice nummer for at høre.

Compile List og priser

Efter du har kompileret dine data, kan du sammenligne priser for dit område. Nogle hjemmesider forenkle denne proces ved at holde en online database over el-selskaber og deres nuværende satser. Efter opnåelse af svar på simple forespørgsler - dit postnummer og om du søger satser for en virksomhed eller hjemme - sådan hjemmeside kan give dig en liste over selskaber og deres nuværende satser.


relaterede artikler