Sådan oprettes et vandmærke Brug af Microsoft Word 2007

June 14

Sådan oprettes et vandmærke Brug af Microsoft Word 2007


Et vandmærke er et baggrundsbillede eller tekst, såsom "Udkast", bruges til at personliggøre dokumenter. I Microsoft Word 2007, kan du bruge et vandmærke skabelon eller oprette din egen vandmærke at forbedre et projekt.

Instruktioner

1 Åbn et dokument i Microsoft Word 2007, og klik på "Sidelayout" fanen på dokumentet header. Klik på "Vandmærke" i Page Baggrund gruppering.

2 Klik for at vælge en af ​​mulighederne eller klik på "Brugerdefineret vandmærke" valgmulighed. Der vises en dialogboks.

3 Klik på "Picture vandmærke" eller "Tekst vandmærke", afhængigt af dine præferencer.

4 Klik på "Vælg billede", hvis du har valgt billedet mulighed. Gennemse din computer for billede eller multimedieklip, du vil bruge som et vandmærke. Klik på "Scale" drop-down menu til at vælge størrelsen på din vandmærke. Klik på "Anvend".

5 Vælg din ønskede tekst fra de tilgængelige menupunkter, hvis du vælger teksten mulighed. Klik på "Anvend" for at gemme dine ændringer.

TIPS

  • For at oprette din egen tekst, skal du behandle din tekst som et billede ved at skrive en tekstboks i Paint-programmet og gemme det som en billedfil. Du ville så vælge indstillingen "Billede vandmærke" og gennemse din computer til din tekst "billede".
  • Vandmærker er falmede som standard. For at få din vandmærket vises fuld styrke, de-vælg "Udvaskning" eller "" boksen Halvgennemsigtig.