Sådan Tilslut en iPhone til en Wii konsol

March 31

Sådan Tilslut en iPhone til en Wii konsol


Tilslutning din iPhone til din Wii betyder, at du vil være i stand til at bruge internettet ved hjælp af din Wii-konsol. I modsætning til nogle Android-telefoner, vil du ikke behøver at downloade et program, der gør det muligt for din telefon til at være en Wi-Fi-hotspot, hvis du har en iPhone. Du skal blot have en fungerende 3G eller 4G-netværk på din iPhone, tænd din Wii, og tilføje en ny forbindelse i menuen Wii.

Instruktioner

1 Tilmeld dig en 3G eller 4G netværkstjeneste på din iPhone, hvis du ikke allerede har gjort det. Besøg eller kontakt din lokale iPhone forhandler.

2 Tænd din iPhone og tryk på "Safari" og navigere til en fungerende hjemmeside for at sikre, at din 3G eller 4G netværkstjeneste fungerer korrekt.

3 Tænd din Wii. Klik på knappen "Wii" - placeret i nederste højre hjørne af skærmen - og klik på "Internet", "Connection Settings". Klik på "Forbindelse 1", hvis der ikke er en forbindelse, der allerede er opført der. Klik på "OK" for at se den tilgængelige adgangspunkt. Klik iPhone adgangspunkt, der er noteret, hvis din iPhone trådløse netværk fungerer korrekt. Indtast adgangskoden til netværket. Klik på "OK".

4 Klik på "Ja" i den dialogboks, der vises ved siden af ​​at udføre en Wii systemopdatering. Når systemet opdateringen er fuldført du er i stand til at oprette forbindelse til internettet via forbindelsen fra din iPhone.