Hvordan at tjene penge med Ebay Drop Ship Ordrer

March 14

Hvordan at tjene penge med Ebay Drop Ship Ordrer


Lær at tjene penge med eBay drop skib ordrer.

Har du en eBay sælgers konto, men ingen merchandise?

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan eBay-sælgere får merchandise til at sælge?

Drop afskibere er store virksomheder, ofte grossister, som bestanden tusindvis af handelsvarer online.

eBay sælgere en liste over de produkter og gøre salget, og derefter drop afskibere skib posteringer direkte til køberne.

Du kan også tjene penge online med eBay drop skib ordrer ved at følge disse trin.

Instruktioner

1 Forskning eBay drop skib virksomheder omhyggeligt for at finde dem, der er hæderlige. At finde en legitim og velrenommerede drop afskiber kan være udfordrende. Når du sælger på eBay, drop skib virksomheder er ikke alle ens. Der er nogle lyssky drop afskibere, opkræve et gebyr bare for adgang til webstedet, mens andre ikke debitere dig, indtil du sælger en vare. Kig efter dem, der vil tillade dig at tilmelde dig gratis.

For at undgå at miste penge med eBay drop skib ordrer, er det vigtigt at undgå nogle almindelige faldgruber.

2 Find ud af din drop afskiber placering og anslåede leveringstid. Det er tilrådeligt at bruge en dråbe afskiber, der er placeret på den samme kontinent som dig, da køberne ofte drages mod sælgere, der er relativt tæt på dem for hurtigere og billigere shipping.

3 Drop afskiber vil normalt give billeder og beskrivelser af de elementer til dig. Desværre, de giver det samme til andre sælgere, hvilket resulterer i mange dublerede programoversigter. For at gøre din registrerede enhed skiller sig ud, så prøv at opnå forskellige billeder af elementet, eller få en prøve af varen og tage dine egne billeder.

4 Du er ansvarlig for at betale for de lister, så notering hundredvis af elementer på en gang kommer til at koste dig penge, før du ser profit. Det er klogt ikke at gå overbord med eBay drop skib lister, indtil du har solgt nogle elementer og er fortrolig med processen.

5 Pas på risikoen for out-of-lager poster. Købere kan være mindre end forståelse, når de køber en vare, blot for at erfare, at det er på lager. Dette kan resultere i negativ feedback, og endda annullering af din eBay-konto.

6 Som med enhver virksomhed venture, tjene penge med eBay drop skib ordrer kræver nogle forskning. Når du ved hvad du laver, det er en glimrende måde at tjene penge online.

Mens du er her, være sikker på at tage et kig rundt for flere tips og oplysninger om at tjene penge med eBay drop shipping.