Power Management Software til Laptops

May 8

Power Management Software til Laptops


Laptops omfatter normalt power management software, der kommer pre-installeret, når du køber computeren. Den software hjælper dig med at konfigurere energibesparende indstillinger for at maksimere batteriets levetid.

Baggrund

For bærbare computere til at holde kørende i længere tid, mens væk fra hovedstrømmen, er det bedst at konfigurere forskellige hardware indstillinger for at minimere strømforbruget, når du kører på batteriet. Reduktion skærmens lysstyrke, kraftoverførsel ned ubrugte komponenter og bruge strømbesparende processor funktioner kan alle øge batteriets levetid.

Indstillinger

Indstillingerne for din magt management software kan normalt findes inden dit Kontrolpanel på Microsoft Windows-pc'er, eller inden for de "Energibesparelse" Systemindstillinger på Apple Macintosh bærbare computere. Indstillinger omfatter konfigurerer maskinen til at lukke ned efter en kort periode uden aktivitet, lukke skærmen, når den ikke er i brug og minimere brugen af ​​LCD-skærmen baggrundslys, der kan bruge en masse strøm.

Egenskaber

Mange bærbare computere gør det muligt at tilsidesætte de strømbesparende funktioner med funktionen tastekombinationer. For eksempel kan du normalt forøge skærmens lysstyrke manuelt, hvis det ikke er tilstrækkeligt lys under batteriet, ved at trykke på en kombination af taster.


relaterede artikler