Hvordan laver tekst ligne Broken Glass i Illustrator

November 6

Brug Adobe Illustrator til at lave tekst fremstå som glasskår ved krydsende trekanter fra polygonværktøjet med tekst fra tekstværktøjet, og derefter slette de steder, hvor disse to objekter skærer hinanden. En Illustrator værktøj, der gør dette projekt meget nemmere end at gøre det manuelt er "Divide" værktøj. Det er en af ​​flere kommandoer i panelet Kurvefinder. Pathfinder kommandoer giver dig mulighed for at kombinere to eller flere distinkte former på forskellige måder, bl.a. trække, sammenlægning og dividere former.

Instruktioner

1 Klik på sekskant-formede ikonet på værktøjspaletten for at køre Polygon værktøj, som lader dig oprette polygoner med et vilkårligt antal sider.

2 Klik på lærred og skrive "3" i "sider" feltet inden den dialogboks, der åbnes. Dette fortæller Illustrator, som du ønsker at tegne en trekant med en form, der efterligner glasskår effekt.

3 Træk den nye trekant, så en af ​​dens punkter er placeret i midten af ​​lærredet. Træk en af ​​håndtagene på trekanten afgrænsningsramme at skrumpe dens bredde, så det er en lille brøkdel af sin højde. Dette bringer formen tættere på glasskår.

4 Opret en anden trekant med et punkt ligger på omkring midten af ​​lærredet. Klik uden et af håndtagene i afgrænsningsrammen omkring trekanten og derefter trække for at rotere trekanten, så dens orientering adskiller sig fra den første trekant.

5 Gentag det foregående trin for at skabe mindst endnu 10 trekanter og placere dem i en cirkel rundt om midten af ​​lærredet. Sørg for at alle trekanter har et punkt, der ligger på dette center.

6 Klik den T-formede ikonet på værktøjspaletten for at køre værktøjet Tekst. Klik på lærredet i centrum for at angive, hvor du ønsker at placere tekst. Skriv noget tekst, såsom "glasskår". Tryk på "Ctrl" og "Enter" tasterne samtidigt på dit tastatur for at afslutte indtastning af tekst.

7 Højreklik på teksten og klikke på "Make konturer" at danne teksten i en redigerbar form. Tryk på "Ctrl" og "A" samtidigt for at vælge alle former, og klik derefter på kommandoen "Divide" på panelet Kurvefinder til at skabe nye former fra skæringspunkterne for de valgte former.

8 Klik på en del af tekst, som en trekant skærer og tryk derefter på "Slet" for at slette den del. Gentag for de resterende skæringer af trekanter og teksten for at fuldføre glasskår tekst effekt.


relaterede artikler