Internet sikkerhedsregler for Kids

December 21

Internet sikkerhedsregler for Kids


Internettet er en stor kilde til information og underholdning for børn. De kan gøre forskning til skolearbejde online, spille spil og interagere med venner. Desværre, barn rovdyr vide, at internettet er populær blandt unge, så de bruger det som en jagtområde at lokke nye ofre. Smart forældre kræver deres børn til at følge reglerne Internet sikkerhed. Disse regler kan hjælpe med at beskytte børn fra folk, der måske forsøger at udnytte dem.

Personlig information

Børn bør advares mod at give personlige oplysninger i chatrooms, på fora eller i e-mails til folk, de ikke kender personligt. Federal Bureau of Investigation siger, at de bør aldrig afsløre deres navn, adresse, telefonnummer eller skole information. Forældre bør også fortælle deres børn ikke at indsende deres billeder på internettet eller sende dem til nogen, de ikke kender personligt. Hvis nogen presser et barn til at afsløre nogen af ​​disse oplysninger eller for at sende et billede, skal hun straks rapportere det til sine forældre.

Identitet

Børn bør være på vagt for eventuelle tilfælde, hvor en korrespondent lyver om sin identitet, herunder hans alder og køn. Voksne rovdyr vil ofte foregive at være en anden ung, og endda nogen af ​​andet køn, for at vinde et barns tillid. Når de har slået op et venskab, vil de forsøge at få personlige oplysninger eller flytte deres samtaler til upassende emner. FBI siger, at forældre bør gøre deres børn opmærksomme på denne mulighed og overvåge deres online venskaber for eventuelle røde flag.

Møder

Børn bør aldrig arrangere at mødes med nogen, de mødes på internettet uden deres forældres viden og samtykke. Predators vil arbejde omhyggeligt for at få et barns tillid og derefter forsøge at arrangere et hemmeligt møde. Børn skal vide, at hvis en online bekendtskab forsøger at oprette et møde og fortæller dem at holde det hemmeligt, bør de fortælle deres forældre det samme.

Overvågning

Forældre bør overvåge deres børns brug af internettet. Computeren skal være i en central placering, hvor den let kan ses af voksne, mens børnene bruger det. Hvis det er svært, eller hvis en voksen ønsker yderligere sikkerhed for, at hendes børn bor sikker online, kan hun installere en overvågning / filtrering program som Net Nanny. Forældre skal have adgangskoder til deres børns e-mail konti og eventuelle sociale netværkssider eller andre hjemmesider, som børnene tilhører.

Rapportering

Børn skal vide, at de kan rapportere eventuelle online problemer til deres forældre eller en anden betroet voksen. Dette omfatter upassende chats, e-mails eller fotos bliver sendt til dem af nogen, cybermobning, trusler, forsøg på at få personlige oplysninger eller at oprette et møde og noget andet, der gør dem til at føle sig utilpas. Rovdyr og bøller kan forsøge at overbevise barnet, at han vil komme i problemer, hvis han fortæller nogen. Sørg for at dine børn ved, at dette ikke er sandt, og at du vil hjælpe og støtte dem, hvis de nogensinde har et problem online.


relaterede artikler