Sådan bruges Hvor jeg har været Ansøgning på Facebook

April 11

Den "Hvor jeg har været" applikationen på Facebook er et program, der viser et kort på din profilside beskriver, hvor du har rejst til, levede, og ønsker at besøge. Dette program giver en stor samtale emne for besøgende på din profilside og er meget enkel at bruge.

Instruktioner

Installation af programmet

1 Log ind på din konto på Facebook hjemmeside.

2 Klik på knappen "Rediger" ved siden af ​​"Programmer" menuen i venstre side af siden, hvis du vil redigere dine Facebook-applikationer.

3 Gennemse de programmer, der er anført, at du i øjeblikket har lagt i din Facebook-konto. Klik på "Gennemse flere programmer" knappen i øverste højre side af hjemmesiden.

4 Søge. I øverste højre side af denne side søge, for "hvor jeg har været" i feltet, hvor der står "Søg apps."

5 Lokalisere. Din søgning vil vise flere resultater. Find "Hvor jeg har været", og klik på det.

6 Load. Fra "Hvor jeg har været" hjemmeside, skal du klikke på linket "load ansøgning" øverst til højre på siden.

Brug af programmet

7 Nu hvor du har indlæst programmet, er du nødt til at angive, hvor du har været, hvor du har levet, og hvor du ønsker at rejse. Find ansøgningen inden din Facebook-profil og klikke på "Rediger min kort."

8 Vælge og vrage ved hjælp af de tre kort, der vises - to verdenskort og en zoomet i kortet med trådkorset. Rul musen over steder på den store verdenskort blev du har været, ønsker at gå og har boet.

9 Klik på de lande eller stater, hvor du har levet, rejste og ønsker at gå. En menu vil poppe op og spørge, om du har boet der, rejste der eller ønsker at gå der. Klik på den relevante indstilling, og klik derefter på "Gem".

10 Gem dit kort, når du er færdig med at opdatere den ved at klikke på "Gem". Din opdaterede kort vil nu blive vist i din profil.


relaterede artikler