Hvad er Multimedia Design processen?

April 21

Hvad er Multimedia Design processen?


En omfattende multimedie design proces hjælper designere og deres kunder skaber uddannelsesmæssige og oplysende præsentationer ved hjælp af forskellige medier. Multimedia designere kan arbejde for uddannelse selskaber, tv-produktionsselskaber, reklamebureauer og andre medier produktionsselskaber. De har til formål at lave præsentationer, der når deres kunders mål efter en proces, der involverer forskning, udvælgelse medier, prototyping, brugerfeedback og implementering.

Client Input og forskning

Multimedie design starter med klient input, som bør omfatte projektets målsætninger, indholdselementer, målgruppe, samlet budget og præsentation ideer. Designeren indsamler oplysninger om publikums vaner, evner og behov for at skabe en gennemsnitlig brugerprofil. Gennemgang af de opgaver og oplysninger, der kræves i præsentationen hjælper designeren med at skabe en opgave information model, der illustrerer de trin, der er involveret i at færdiggøre præsentationen mission.

Valg medier

Analyse af formålet (uddannelses- eller underholdning), slutbrugere (børn, voksne, handicappede) og præsentation miljø (indendørs, udendørs, rolige, højt) hjælp designere bestemme de relevante medietyper til brug i multimedie-præsentation. Ved at bruge forskellige medier, der præcist målrettet mod brugernes evner, kan multimedie designere også tilbyde muligheder solid læring, der resulterer i bedre fastholdelse af de oplysninger. For eksempel kunne multimediepræsentationer for blinde medier, der giver mulighed for berøring, lugt, lyd og selv smage til at støtte i læringsprocessen. Multimediepræsentation typer omfatter cd'er, dvd'er, learning software, videospil, hjemmesider og interaktive skærme.

Strategi og udvikling

Den valgte medier etablerer de strategier multimediedesigner kan anvende i præsentationen. En-vejs medier, såsom videoer, giver brugerne mulighed for at absorbere de oplysninger tilbydes uden input fra dem. Interaktive medier, herunder hjemmesider og softwareprogrammer, tillader brugere at være aktivt involveret i præsentationen. Under udviklingsfasen, multimedie designere udarbejde et script, udforske designløsninger og præsentere muligheder for at klienten til revision.

Design og test

Prototype design begynder efter at kunden godkender alle indhold og præsentation beslutninger. De fleste multimedie design præsentationer bruger speciale computer software (herunder Adobe designprodukter, Microsoft PowerPoint og Avid video redigeringssoftware). Den multimediedesigner opretter og tester hele præsentationen anvendelse af mindst ét ​​medlem målgruppe. Evalueringen bør tjekke for opbevaring af oplysninger, let navigation og opfyldelsen af ​​projektets mål.

Implementering

Efter vurdering og endelig kunde godkendelse, begynder MMS implementering design projekt. I tilfælde af forbrugsvarer medier, såsom cd'er eller dvd'er, skal projekt filer sendes til producenten. Engangsomkostninger multimedie-skærme, såsom informationskiosker eller museum viser, kan der udvikles direkte af multimedie designer ved hjælp af den første prototype. Kunder kan kræve fortsat evaluering af multimedie-præsentation præstation at give mulighed for fremtidige ændringer i programmet.