Sådan får du adgang Symboler fra computerens tastatur

July 22

Sådan får du adgang Symboler fra computerens tastatur


Du har sikkert set dem, og spekulerede på, hvor de kommer fra, eller hvad speciel skrifttype blev brugt. De er symboler, der kommer fra computeren og ligner mange forskellige (og fælles) ting, såsom dragter fra et kortspil med spillekort ( ). De er faktisk en del af den amerikanske Standard Code for Information Interchange (ASCII) og har været kendt siden begyndelsen af ​​edb-sprog for den personlige computer. Lad os tage et kig på, hvordan du kan få adgang til disse symboler.

Instruktioner

1 Åbn WordPad, Notepad, Microsoft Word eller en anden tekst redigeringssoftware. ASCII koder på DOS-baserede operativsystemer er næsten universel og skal producere de samme resultater i en teksteditor.

2 Aktiver det numeriske tastatur på tastaturet ved at trykke på "Numbers Lock" tasten øverst på tastaturet. En lille lys skal tændes angiver, at tallene låsen er aktiveret for det numeriske tastatur.

3 Mens du holder "Alt" tasten, skrive et tal mellem 0 og 255 på tastaturets numeriske tastatur. Det er vigtigt at bruge tastaturet og ikke de tal over bogstaverne, da disse rent faktisk er repræsenteret som forskellige indgangskilder så langt som computeren er berørt.

4 Slip "Alt" tasten og du vil se symbolet repræsenteret ved det nummer, du har indtastet. Der er i alt 256 samlede disponible ASCII-tegn, repræsenteret ved tallene 0 gennem 255. Nogle af disse er faktisk ikke symboler, men snarere funktioner på computeren. For eksempel ASCII nummer 11 repræsenterer instruktion om at returnere markøren til "hjem" position og nummer 13 repræsenterer instruktion til at udføre en vognretur, ligesom hvis du havde ramt "Enter" tasten på tastaturet.

5 Eksperimenter med forskellige anvendelser af ASCII-koder i at designe et nyt udseende til dine tekstdokumenter. Tidlige DOS programmører ville bruge disse koder til at give instruktion til computeren samt gennemføre en tidlig form for design for nogle af de tidligste Bulletin Board Systems (BBS) tilgængelige over telefonlinjer. En reference Nedenfor til alle de kodenumre og deres tilsvarende symboler eller funktioner.

TIPS

  • Ved gennemgang eventuelle ASCII tabeller og ved hjælp af ovenstående metode indtastning, skal du sørge for og bruge tallene givet i henhold til "December" eller decimal kolonne. De andre søjler repræsenterer hexadecimal og octadecimal numeriske systemer, som edb-programmører.

relaterede artikler