Sådan Ring til en Skype-navn

October 25Skype kan du placere tale- og videoopkald med dine kontakter. Når du opretter en konto til Skype, du vælger et Skype-navn, som andre kan bruge til at sende dig onlinemeddelelser eller ringe til dig. Denne indstilling er permanent, fordi Skype ikke lader dig ændre eller slette dit Skype-navn. For at foretage et opkald til en kontakt, skal du tilføje personens Skype navn til din kontaktliste og muligvis vente til godkendelse, inden du kan begynde at foretage opkald.

Instruktioner

1 Åbn Skype og logge ind på din konto. Klik på menuen "Kontakter" og vælg "Tilføj en kontaktperson", hvis den kontakt, du vil ringe til, er endnu ikke på listen over kontakter. Indtast kontaktpersonens Skype-navn i feltet "Skype-navn", og derefter klikke på "Tilføj". Skriv en besked om din anmodning, hvis du ønsker, og derefter klikke på "Send forespørgsel" for at meddele den kontaktperson, du vil tilføje ham eller hende til dine kontakter. Afhængig af din kontaktpersons privatlivsindstillinger, kan du ikke være i stand til at ringe til din kontaktperson, indtil han eller hun accepterer din anmodning.

2 Klik på "Kontakter" fanen på de vigtigste Skype vinduet. Højreklik på den kontakt, du vil ringe til, og klik derefter på "Call" for at starte en lyd chat eller "Video Call" for at begynde en videochat. Din kontaktperson skal acceptere anmodningen, inden samtalen begynder.

3 Klik på "Pause" knappen, hvis du har brug for midlertidigt at placere opkald. Klik på den røde knap "Afslut opkald" nær bunden af ​​vinduet til at hænge op efter du er færdig med samtalen.

TIPS

  • Du kan bruge Skypes "Tilføj en kontakt" guiden til at se op nogens Skype navn. Du kan søge med personens fulde navn, e-mailadresse eller telefonnummer.

relaterede artikler