Sådan opgraderer Fysisk hukommelse eller Reducer System Load

March 11

Computere, der kører flere programmer samtidigt tendens til at bruge en masse fysisk hukommelse, eller random access memory (RAM). Dette kan reducere den samlede systemets ydeevne, især når du kører krævende programmer som spil. For at minimere denne effekt, kan du opgradere din RAM eller reducere systemets belastning ved ikke kører så mange baggrundsprogrammer. Reduktion systemets belastning er ganske let med et operativsystem som Windows XP, som har en indbygget program, der giver dig mulighed for at vælge, hvilke programmer indlæses ved opstart. Opgradering RAM er også nemt og kan gøres med en fælles husstand værktøj.

Instruktioner

Opgradering Fysisk hukommelse

1 Tag computeren fra stikkontakten.

2 Skru dækslet på computeren sagen og skub det gratis.

3 Find RAM porte på bundkortet. De vil være ud for CPU, som vil have en stor ventilator og køleplade over toppen af ​​det.

4 Sæt din RAM-chip i en fri RAM slot. Hvis du ikke har en ledig RAM slot, fjerne en lavere kapacitet RAM chip til at øge den samlede mængde af fysisk hukommelse.

5 Sæt dækslet og skru den igen.

6 Sæt computeren strømkablet igen.

Reduktion System Load

7 Læg op Windows XP.

8 Klik på knappen "Start" på proceslinjen. Menuen Start vil poppe op.

9 Vælg "Kør" og skriv "MSCONFIG". Et konfigurationsværktøj vil lancere.

10 Vælg "Start" fanen. En liste over programmer, der starter med Windows vises.

11 Gå gennem denne liste og bestemme hvilke programmer du har brug for. Hvis du ikke kan bestemme, hvad en ansøgning gør, så prøv at kigge op på internettet og derefter beslutte, om det er noget du har brug for at køre hele tiden.

12 Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet til venstre for det program, du ønsker at deaktivere ved opstart. Gør dette til mange unødvendige elementer kan dramatisk reducere dit system belastning.

13 Klik på "OK" knappen og genstart computeren. Du bør have en mere lydhør system.


relaterede artikler