Sådan Link en domæne navn til en Web Hosting side

March 18

Hvis du ejer et domænenavn, og du ønsker at knytte den til en hjemmeside, der er en række måder at konfigurere det, afhængigt af dine behov. Hvis dit domæne er registreret med det samme selskab, der håndterer din web hosting, virksomheden normalt håndterer dette for dig. Hvis dit domænenavn registrator og web-vært er forskellige virksomheder, den mest almindelige måde at pege domænenavnet til webstedet er ved at ændre DNS navneservere hos din domæneregistrator. Ifølge Dnsfaqs.com, "DNS" (Domain Name System) blot oversætter IP-adresser til domænenavne og hjælper med at "direkte trafik." Ændring af DNS navneservere dybest set leder eller "point" dit domæne til den computer, hvor din hjemmeside er hostet.

Instruktioner

1 Få de DNS navneservere anvendes af selskabet hosting dit faktiske websted. Disse er unikke adresser, der ser noget lignende webadresser (f.eks "ns1.yourwebhost.com", "ns2.yourwebhost.com"). Der er normalt mindst to navneservere som disse; ofte, din hosting selskab giver dem til dig på tilmelding. Hvis ikke, skal du kontakte hosting selskab for denne information.

2 Skift DNS navneservere hvor dit domænenavn er registreret på de navneservere, som din hosting selskab. Hver registrator håndterer dette skridt forskelligt, men i de fleste tilfælde, kan du få adgang dit domænenavn navneservere online ved at logge ind på din konto på registratoren hjemmeside. Hvis du ikke nemt kan finde, hvor at foretage disse ændringer, skal du kontakte det firma, hvor dit domæne er registreret og spørge, hvordan du gør dette. Det tager normalt mellem 24 og 48 timer, før ændringerne kan træde i kraft, når du ændrer navneservere.

3 Login til din web-hosting-konto og tilknytte dit domænenavn med din hjemmeside. Igen, denne proces er forskellig for hver udbyder. Nogle gange vil du allerede har en hjemmeside oprettet med en midlertidig webadresse; andre gange, vil du få adgang til din online-filhåndtering og oprette en ny mappe for domænenavnet. Kontakt din hosting selskab hjælp dokumentation, eller ringe til støtte linje, hvis du har brug for hjælp til dette trin. Dit domænenavn vil pege på, hvad webside, du har oprettet, så snart DNS navneserver ændringerne træder i kraft.

TIPS

  • Der er et par andre muligheder for at forbinde domænenavne til web hosting sider. Hvis din hosting selskab også håndterer domæneregistrering, kan du overføre det faktiske domæne til deres kontrol til en pris, og de vil forbinde det med din hjemmeside. Hvis du bruger et andet domænenavn til dit websted og blot ønsker at dirigere trafik til det gennem din gamle domæne, kan du "omdirigere" dit domæne, så den automatisk sender trafik til dit nye domæne. Dette håndteres gennem den gamle domæne registrator. Endelig, hvis du ønsker at pege flere domænenavne til det samme websted, kan du identificere disse som "alias domæner" med din hosting selskab, ændre DNS navneservere for hvert domæne navn til dem, som din vært.

relaterede artikler