Hvordan får jeg adgang iTunes, hvis jeg Lukket Min konto?

March 2

Når du downloader Apples gratis iTunes-software, kan du organisere din musik og overføre den til en af ​​Apples elektroniske musikenheder eller smartphones. Men for at downloade musik i første omgang, skal du have en Apple-id til brug med virksomhedens iTunes Store. Hvis du havde en konto i fortiden og lukkede det, bliver du nødt til at oprette en ny Apple-id til at købe og downloade ny musik.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på ikonet iTunes på skrivebordet for at starte programmet.

2 Klik på "iTunes Store" på venstre side af skærmen.

3 Klik på "Log ind" i øverste højre hjørne af skærmen. Klik på knappen "Opret ny konto" og klik på "Fortsæt".

4 Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​indstillingen mærket "Jeg har læst og accepterer disse vilkår og betingelser." Klik på "Fortsæt".

5 Skriv din e-mail-adresse og en adgangskode i de relevante felter. Klik på den dato bokse for at indtaste din fødselsdag. Klik på "Fortsæt" når du er færdig.

6 Klik på type af kreditkort, du vil bruge til at betale for indkøb fra iTunes Store. Indtast dine kreditkortoplysninger og din faktureringsadresse. Klik på "Fortsæt".

7 Log ind på den e-mailadresse, du har opgivet til Apple. Klik på e-mail, at selskabet sendte dig at bekræfte din nye konto. Klik på linket "Bekræft nu." Du vil blive omdirigeret til en bekræftelses side. Skriv din e-mail-adresse og adgangskode i felterne til at fuldføre opsætningen af ​​kontoen.


relaterede artikler