Hvordan til at beregne størrelsen af ​​filer på en Mac

December 4

Hvis du har bruger det meste af dit liv på Windows eller ikke har en masse erfaring med computere i almindelighed, kan layoutet af Mac OS X-operativsystemet synes overdrevent enkel, hvilket gør det forvirrende at finde grundlæggende oplysninger i første omgang. Finder, som er det centrale navigation punkt at få adgang til indholdet på din Mac, indeholder flere visningsmuligheder, så du kan se størrelsen på de enkelte filer og beregne størrelsen af ​​mapper. Du kan også bruge "Get Info" funktion i Finder for at se, hvor store filer er.

Instruktioner

1 Klik på "Finder" ikonet i din Dock for at åbne et nyt Finder-vindue og find den eller de filer, som du ønsker at beregne størrelsen. Du kan åbne flere Finder-vinduer, hvis du ønsker at beregne størrelsen for elementer i anden placering.

2 Klik på filen for at vælge den. Du skal klikke en enkelt fil eller mappe til at beregne dens størrelse.

3 Klik på den anden eller tredje ikon i "Visning af indstillinger" element i din Finder værktøjslinje. Begge disse visningsmuligheder vise størrelsen på dine filer og mapper. Dette er placeret lige over navnene på dine filer og mapper i den grå bjælke øverst på din Finder. Hvis du ikke har denne værktøjslinje, vælg "Vis" fra den øverste menubjælke og vælg derefter "Vis værktøjslinje."

4 Kig i tredje kolonne i din Finder-vinduet for at se en fil eller mappe størrelse, hvis du klikkede det andet ikon for en "liste" visning. Kig i kolonnen direkte til højre for din fil eller mappe for at se sin størrelse, hvis du klikkede den tredje ikon for en "Kolonne" visning.

5 Vælg "File" i øverste menubjælke og vælg derefter "Get Info" for at se vinduet oplysninger for dig fil eller mappe, som også viser størrelsen. Alternativt kan du også bruge tastaturgenvejen "Command" og "I" for at få adgang til "Get Info" vinduet fra din Finder.

TIPS

  • For meget store mapper og filer, kan Finder tage flere minutter at beregne filstørrelsen afhængigt af din processor og RAM.

relaterede artikler