CinePlayer DVD Dekoder Options

January 31

CinePlayer DVD Dekoder Options


Den CinePlayer DVD Decoder Pack er en softwarepakke fra Roxio selskab, der er designet til at tillade pc'er, der kører Windows XP til at afspille dvd'er og andre former for MPEG2-video. Dette plug-in er designet til brug med Windows Media Player. Den CinePlayer DVD Decoder Pack giver brugerne en række indstillinger, der styrer plug-in s konfiguration og output indstillinger.

Video Options

CinePlayer giver sine brugere med flere muligheder for at styre visningen egenskaber DVD'er spilles med Windows Media Player. Under "Video" fanen, brugere har mulighed for at aktivere eller deaktivere understøttelse af DirectX 8 video acceleration. Denne indstilling er designet til at give brugere med ældre grafikkort, der ikke er kompatibel med DirectX 8 for at bruge CinePlayer Decoder Pack. Den anden video-funktion understøttes af CinePlayer er Video Mixing Renderer. Denne teknologi er designet til at erstatte en ældre teknologi, der tillod at kombinationen af ​​Window s desktop grafik og videoafspilning.

Audio Options

Den CinePlayer DVD Decoder plug-in understøtter flere lydfunktioner designet til at forbedre kvaliteten af ​​lydafspilning for DVD'er. De audio muligheder for CinePlayer er adgang fra "Audio" fanen i CinePlayer kontrolpanelet applet. Den CinePlayer plug-in har to audio muligheder, der yder støtte til Dolby digital lydudgang. Brug af "Stereo mixning" valgmulighed instruerer CinePlayer at konvertere lyd til 2-kanals lyd designet til brug med en standard par stationær computer højttalere. Den "Dolby Surround Compatible" indstilling tillader brugere med 2-kanals højttalere, der kan syntetisere tredimensional lyd til at simulere surroundlyd med kun to højttalere.

Generel information

Den CinePlayer kontrolpanel giver også brugere med en oplysende fane, der viser versionsnummeret på CinePlayer plug-in, der er installeret i øjeblikket. Det giver også et link til CinePlayer hjemmeside og oplysninger om CinePlayer program og Decoder plug-in. Den CinePlayer kontrolpanel er tilgængelig ved hjælp af "CinePlayer" ikonet i "Control Panel" mappe.