Sådan bruges Word 2007 i dit personlige liv

January 28

Sådan bruges Word 2007 i dit personlige liv


Microsoft Word 2007 er et nyttigt tekstbehandlingsprogram, der kan hjælpe dig med at holde dit personlige liv organiseret. Programmet har attraktive skabeloner, der er pre-formateret, så alt hvad du skal gøre er at tilpasse dem med din egen tekst og begynde at bruge dem. Fra genoptager til brevpapir, CD etiketter til medicin lister, Word 2007 har et bibliotek af papirvarer og skabeloner allerede indlæst i programmet, og også tilgængelig gratis online.

Instruktioner

Brug indbyggede skabeloner

1 Åbn Word 2007. Klik på knappen Word i øverste venstre hjørne. Vælg "Ny".

2 Klik på "Installerede skabeloner" øverst til venstre, den anden link ned på navigationsmenuen, at se dine valg, såsom rapporten, Genoptag og Letter.

3 Se et eksempel på de valg ved at se på thumbnails til højre for navigationslinjen. Klik på et minibillede, se i højre panel for at se en større udgave af det. Klik på "Opret" når du finder en skabelon du kan lide.

4 Rediger dataene på skabelonen for at tilpasse det. Klik på "Gem" og navngive det noget klart og meningsfuldt.

5 Gentag trin 1 til 4 for at oprette tilpassede dokumenter i alle de forskellige kategorier, du har brug at bruge skabelonerne.

Brug af Microsoft Office Online-skabeloner

6 Åbn Word 2007. Klik på knappen Word i øverste venstre hjørne. Vælg "Ny".

7 Kig under linket "Installerede skabeloner". Find "Microsoft Office Online" skrevet i en blå bjælke. Se de kategorier af skabelon nedenunder, såsom Dagsordener, Award-certifikater, funktioner og så videre.

8 Rul ned til "Lister" og klik på linket. Vælg "Home" i listen, der vises til højre.

9 Se et eksempel på den skabelon valg i denne kategori, som indkøbsliste, opgaveliste, Børne akkord Chart, Emergency Kontakt kort eller bryllupsdag List, ved at se på thumbnails til højre for navigationslinjen. Klik på et minibillede, ser til højre på skærmen for at se en større udgave af det, med detaljerede oplysninger og anmeldelser om skabelonen og oplysninger om forfatteren.

10 Klik på "Download" til at vælge den skabelon, du har brug for.

11 Rediger data for at tilpasse skabelonen. Klik på "Gem" og navngive dokumentet.

12 Gentag disse trin for at se de andre kategorier tilgængelige, og oprette dine nye organisatoriske dokumenter.