Sådan installeres et Sound Driver til en HP computer

March 20

Sådan installeres et Sound Driver til en HP computer


Hvis du har problemer med at høre lyd på din HP computer, kan det være nødvendigt at installere eller opdatere dine lydkort. Chauffører er nødvendige for at køre lydkortet rigtigt, så lyden sendes ud til højttalerne eller hovedtelefonerne. Uden installeret de rigtige drivere, vil computeren ikke, hvordan man får de oplysninger, der behandles af lydkortet til ekstern højttaler. De fleste HP-computere kommer med driverne allerede er installeret, men disse kan være uhensigtsmæssig eller endog utilsigtet ødelagt. Du kan manuelt installere nye drivere på flere måder bør du løbe ind i problemer.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og derefter skrive "Enhedshåndtering" i søgefeltet. Tryk på Enter for at starte Enhedshåndtering programmet.

2 Klik på "Sound, video og spil" for at udvide dine muligheder.

3 Højreklik på dit lydkort og vælg "Egenskaber". Hvis du har flere lydkort muligheder på listen, skal du gentage denne proces for alle muligheder.

4 Klik på fanen "Driver".

5 Vælg "Opdater driver", og vælger at gøre en automatisk søgning. (Du skal muligvis en fungerende internetforbindelse for at kontrollere for de seneste driveropdateringer.) Windows installerer de korrekte drivere. Hvis føreren ikke findes automatisk, fortsætter med de næste skridt.

6 Indsæt Windows installation disk, der fulgte med din HP-computer. Hvis du har en separat cd til bilister eller en cd specielt til et lydkort, skal du indsætte det i stedet.

7 Vælg "Opdater driver" under fanen "Driver" igen, men denne gang skal du vælge "Gennemse computeren for driversoftware."

8 Naviger til den cd, du har indsat, og vælger at installere driverne derfra. Sørg for at tjekke feltet "Medtag Undermapper", så at programmet søger hele CD'en. Hvis du ikke har en cd, fortsætte med næste trin.

9 Hent de relevante drivere fra webstedet HP support (se Resources). Søg efter den præcise computermodel du ejer for en liste over supportmuligheder, og derefter hente lydkortdriverne opført for at computermodel.

10 Dobbeltklik på den eksekverbare fil, du hentede. Det skal køre en selvstændig installation program, der vil opdatere dine lydkort.