Hvordan opretter jeg Fyrværkeri CS3 Skiver at importere i Dreamweaver?

February 24

Hvordan opretter jeg Fyrværkeri CS3 Skiver at importere i Dreamweaver?


Adobe Fireworks kan du oprette og manipulere billeder ved hjælp af en række værktøjer og metoder. Måske har du et stort billede, som du ønsker at indlæse en enkelt webside, for eksempel, en salgsfremmende eller begivenhed side. Fyrværkeri indeholder værktøjer til at skære, eller bryde billedet i adskilte sektioner. Udskæring din fulde side billedet giver websiden indlæses hurtigere. Brug Fyrværkeri 'værktøjer til at gemme de skiver som et HTML-dokument, der kan åbnes i Dreamweaver.

Instruktioner

1 Åbn dit billede ved hjælp Fireworks.

2 Klik på "Slice" værktøj fra værktøjs-panelet. Klik på skærmen i placeringen af ​​dit første skive, og træk for at oprette et rektangel. Skiven er repræsenteret ved en farvet transparent overlejring. Slip museknappen for at afslutte afsnittet. Gentag dette for hver skive.

3 Vælg "File" og "Export". Indstil "Export" feltet til "HTML og billeder," Indstil "HTML" for at "Export HTML File" og "Udsnit" feltet til "Export Slices." Klik på " Gem ". Fyrværkeri gemmer billedet skiver, samt HTML-fil, der indeholder henvisninger til billedet skiver.

4 Åbn HTML-filen ved hjælp af Dreamweaver.

TIPS

  • Du kan også oprette udsnit ved hjælp af guider:
  • Klik på "Ctrl" + "Alt" + "R" for at vise magthaverne, hvis de ikke er synlige. Klik på den øverste lineal og trække ned for at placere en horisontal vejledning for skive. Klik på siden lineal og trække hen for at placere en lodret hjælpelinje for udsnittet.
  • Vælg "File" og "Export". Indstil "Export" feltet til "HTML og billeder," Indstil "HTML" for at "Export HTML File" og "Udsnit" feltet til "Slice Along Guides." Klik "Spare."

relaterede artikler