Sådan fjernes en trojansk virus fra registreringsdatabasen

August 7

Sådan fjernes en trojansk virus fra registreringsdatabasen


Trojanske hest virus inficere din computer ved at knytte sig til legitime filer og sende dine personlige oplysninger, såsom bruger konto, adgangskoder og e-mailadresser tilbage til den trojanske hest kilde. Dette tillader en fjernbetjening bruger til at få kontrol over din computer. Trojanske heste er nemme at fjerne med noget anti-virus eller anti-spyware program.

Instruktioner

1 Aktiver real time beskyttelse mod enhver og alle typer af vira, herunder trojanske heste i både dit anti-virus og anti-spyware program. Real time beskyttelse arbejder i baggrunden under normal brug af computeren for at forhindre skadelige vira fra infiltrere computeren. Mens nogle anti-virus og anti-spyware-programmer kræver, at du betaler for det fulde program for at kunne bruge real time beskyttelse, er der en række af programmer, såsom Avira, AVG og TrendMicro, der understøtter real time beskyttelse i fri eller evaluering versioner af softwaren.

2 Planlæg virusscanning på et bestemt tidspunkt hver dag. Scanning efter virus hver dag giver ekstra beskyttelse ved at scanne for virus, der kan have omgået real time beskyttelse. Planlagte scanninger kan konfigureres til at omfatte registreringsdatabasen, hukommelse og filer på computeren for at give fuldstændig beskyttelse virus. Planlæg den daglige virusscanning for en tid, når du ikke skal bruge computeren som scanningen potentielt bremse din maskine.

3 Gennemgå listen over varer fundet under en planlagt virusscanning. Følg anvisningerne på skærmen for at slette infektioner eller til at flytte infektionen til et område af harddisken, der vil forhindre filen fra beskadige harddisken og andre systemressourcer.

4 Rens registreringsdatabasen med jævne mellemrum ved hjælp af en registreringsdatabasen rengøring software program. Registreringsdatabasen kan indeholde oplysninger om gamle og unødvendige software, hardware og filer, der blev skabt af brugeren. Hackere, der forsøger at få adgang til din computer vil bruge disse filer som en indgang for trojansk hest og andre skadelige vira.