Tv Software til Laptops

February 25

Tv Software til Laptops


Der er hardware, der giver dig mulighed for at se tv på din bærbare computer. Denne hardware kræver kompatibel software til at fungere. Software, der kræver ingen ekstra hardware giver dig også mulighed for at se tv på din bærbare computer. Den hardware og software er begge betragtes tv-tuner-teknologi.

Basics

Evnen til at se tv på en bærbar computer afhænger typisk på tv-tuner-teknologi. TV tuner kort er hardware, der kan installeres eller kommer pre-installeret på en bærbar computer. Software til at køre kortet typisk kommer med hardwaren. Eksterne kort er tilgængelige som godt. Der er også TV-tuner software, der ikke kræver nogen speciel hardware og blot skal installeres, så du kan se tv på din bærbare computer.

TV-tuner Software

TV turner software er typisk omtalt som satellit-tv-software. Denne software er normalt kompatibelt med populære operativsystemer som Windows Vista eller Windows XP.

Software Fordele

Den bedste fordel ved TV-tuner software er, at du ikke behøver nogen særlige hardware opgraderinger. Afhængigt af softwaren, kan du få tusindvis af kanaler --- mange af dem internationale --- i high-definition for blot en engangs-gebyr. Du kan også se TV overalt kan du få en internet-signal.


relaterede artikler