Sådan får du en større Cafe i "Cafe World"

June 6

"Cafe World" er en Facebook applikation skabt af Zynga. I denne strategi spil, skal du opbygge og administrere din egen restaurant som køkkenchef. Du får et køkken med grundlæggende apparater og lave mad og tjene retter at optjene point og niveau op. Du kan bruge dine point til at købe nye redskaber, indretning, apparater og cafe udvidelser. Udvide din cafe kan du tilføje tabeller, sæder, komfurer og tællere til at øge din indtjening. Adskillige cafe udvidelser er til rådighed, hver med sine specifikke krav.

Instruktioner

Udvidelse din cafe

1 Naviger til Facebook (se Resources) og login.

2 Klik på "Cafe World" fane til hoved til din cafe. Du kan også skrive "Cafe World" i søgefeltet øverst på din startside, og klik på "Cafe World: Spil" fanen i drop-down menuen.

3 Rul til proceslinjen i bunden af ​​"Cafe World" skærm. Klik på "Functional" ikonet, angivet med en orange og blå gear.

4 Klik på "Udvid Cafe" fanen, angivet ved en mur. Kig over udvidelsesmuligheder og kravene til hver. Udvidelserne, der opfylder dine krav vil have en grøn "Tilgængelig" knappen og vil vise mængden af ​​mønter eller Cafe Cash havde brug for at købe dem. De andre udvidelser vil have en rød "Låst" knappen og en kort beskrivelse af, hvad du har brug for.

5 Klik på den grønne knap "Køb" for at købe en cafe ekspansion. Dine mønter eller Cafe Cash vil blive fratrukket, og cafeen vil blive udvidet.

6 Fortsæt spille og tjene mønter, hvis du ikke har nok til udvidelse, du ønsker.

Der opfylder kravene

7 Klik på "Kogebog" ikonet på den nederste proceslinjen for at åbne din kogebog. Hver skål viser mængden af ​​mønter, du optjener, når du serverer den. Cook og tjene retter, der vil tjene dig flest mønter.

8 Køb Cafe Kontant eller ekstra mønter, hvis du vil straks at udvide din cafe. Rul til toppen af ​​ansøgningen og klik på "Get Mønter og Cash" fanen. Vælg den pakke, du ønsker at købe, og klik på knappen "Fortsæt". Vælg din betalingsmetode, og følg vejledningen for at gennemføre din transaktion.

9 Klik på fanen "Tjen Cafe Cash", hvis du hellere vil tjene cafe penge du har brug for. Rul gennem de tilgængelige tilbud, og vælge den, du ønsker. En beskrivelse boks vil poppe op med mængden af ​​cafe kontanter du vil modtage, og instruktioner til at færdiggøre tilbuddet. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre tilbuddet og modtage din Cafe Cash.

10 Føj naboer til at opfylde nabo krav. Klik på "Get flere naboer" ikonet på den nederste opgavelinje. Klik på fanen "alle venner", og rulle gennem listen over venner.

11 Klik på afkrydsningsfelterne ved siden af ​​de venner, du ønsker at invitere som nabo, og klik derefter på "Send Cafe World Neighbor Request" -knappen. En forhåndsvisning boks vil poppe op; Klik på knappen "Send" for at sende anmodningen. Vent til dine venner til at acceptere anmodningen inden vi går videre.