Sådan bruges en Online Sync service

June 24

Hvis du elsker at bruge Microsoft Outlook, Outlook Express eller Palm Desktop til at holde en adressebog, gøre notater og organisere din kalender, men er frustrerede over konstant at opdatere oplysningerne i dine konti på internettet og i dine håndholdte enheder, så gør dig klar til nogle gode nyheder. Synkronisering med Yahoo! Autosync kan du synkronisere alle dine oplysninger med et klik på en knap - og det er gratis.

Instruktioner

1 Gå til Yahoo! hjemmeside og oprette en e-mail-konto, hvis du ikke har en. Bare følg anvisningerne på siden for at gøre dette. Log ind på din konto.

2 Hent Yahoo! Autosync ved følgende retninger på skærmen, og accepterer vilkårene for tjenesten. Sørg for at du afinstallere eventuelle synkronisering programmer, du tidligere havde på din computer for at undgå konflikter.

3 Åbn Yahoo! Autosync og vælge de oplysninger, du vil synkronisere. Dine valg omfatter, kalender, kontaktpersoner, opgaver og noter. Klik på "Næste".

4 Vælg den indstilling, du foretrækker for hyppigheden af ​​synkronisering og klik på "Næste" og derefter "Finish". Indtast dit Yahoo! id og din adgangskode.

5 Sæt et flueben i boksene for det indhold, du vil synkronisere. Åbn "Filtre og kortlægning" 'og klik på "konfliktløsning". Vælg den indstilling, du ønsker og klik på "OK".

6 Klik på "Avancerede indstillinger" og ikke får skræmt væk af note siger skøre ting kan ske, hvis du ændre tingene. Klik på "Setup", hvis du installerer noget nyt, du vil synkronisere, såsom en Palm produkt.

TIPS

  • Sikkerhedskopiere alle dine data, før synkronisering.

relaterede artikler