Sådan Find oplysninger om domænenavne

April 18

Sådan Find oplysninger om domænenavne


Domænenavne giver dig mulighed for at få adgang til websteder på en hurtig og intuitiv måde. I stedet for at tvinge dig til at huske den række af tal, der er forbundet med et websted IP-adresse, domænenavne giver dig mulighed for at parre en mindeværdig sigt med generisk topdomæne (.dk, for eksempel) eller nationalt topdomæne (såsom .os). Hvis du ønsker at finde ud af, om en given domænenavn er ledigt, da det blev oprettet, når den udløber, eller hvem der ejer navnet, bruge en af ​​flere gratis værktøjer til at fuldføre opgaven.

Instruktioner

InterNIC

1 Åbn en webbrowser vindue og navigere til "Whois søgning" side på InterNIC hjemmeside.

2 Indtast navnet på det domæne, du ønsker at finde oplysninger om i "Whois" feltet, uden herunder "http:. // Www" præfiks.

3 Vælg "Domain" fra den tilstødende liste med valgmuligheder.

4 Klik på knappen "Send". Information om webstedets registrator, navneservere, status, oprettelsesdato, udløbsdato og opdateret dato vises på næste side, hvis Domænet er registreret. Hvis domænets ejeren ikke har valgt at skjule hans eller hendes kontaktoplysninger, vil disse data blive vist på den følgende side så godt.

DomainTools.com

5 Åbn en webbrowser vindue og navigere til "WHOIS opslag" side på DomainTools.com hjemmeside.

6 Indtast navnet på det domæne, du ønsker at finde oplysninger om i "Indtast et domæne eller IP-adresse" feltet, uden herunder "http:. // Www" præfiks.

7 Klik på knappen "Opslag". Information om webstedets registrator, navneservere, status, oprettelsesdato, udløbsdato og opdateret dato vises på næste side, hvis Domænet er registreret. Hvis domænets ejeren ikke har valgt at skjule hans eller hendes kontaktoplysninger, vil disse data blive vist på den følgende side så godt.

Whois.net

8 Åbn en webbrowser vindue og navigere til startsiden på Whois.net hjemmeside.

9 Indtast navnet på det domæne, du ønsker at finde oplysninger om i "WHOIS opslag" feltet, uden herunder "http:. // Www" præfiks.

10 Klik på "Go!" knap. Information om webstedets registrator, navneservere, status, oprettelsesdato, udløbsdato og opdateret dato vises på næste side, hvis Domænet er registreret. Hvis domænets ejeren ikke har valgt at skjule hans eller hendes kontaktoplysninger, vil disse data blive vist på den følgende side så godt.


relaterede artikler