Sådan Send en PDF til Evernote på en Mac

October 24

Sådan Send en PDF til Evernote på en Mac


Evernote note kan du kopiere og indsætte udvalgte uddrag af stand-alone PDF'er i dine noter, men du kan holde mere end blot en del af en PDF, hvis hele ting er nyttigt. Evernote, for det meste, giver dig mulighed for at vedhæfte kun billed- og lydfiler til noter, hvis du bruger den gratis version, med en afgørende undtagelse - PDF-filer. Afsendelse af en PDF-fil til en note i Evernote fungerer på samme på en Mac, som det gør på noget andet understøttet operativsystem.

Instruktioner

I Evernote

1 Åbn Evernote.

2 Klik på "Ny note" ikonet i værktøjslinjen. En ny, blank note vises i højre rude.

3 Tilføj tags, tekst og et navn til noten som ønsket.

4 Åbn Finder, og find den PDF, du gerne vil medtage i din ny note.

5 Træk og slip PDF i selve noten. Det lægger til det åbne note.

Mac Mail

6 Åbn Mac Mail og begynde at komponere en ny meddelelse normalt. Indtast adressen til din Evernote-konto i feltet "Til:" feltet. Når du har tilmeldt dig for Evernote, selskabet sendt dig en e-mail med en specifik automatisk genereret e-mail-adresse, som du kan bruge til at sende noter til din konto via e-mail.

7 Indtast emnet. Emnet bliver navnet på den note du opretter. Brug "@ (notebook navn)" og "# (tag)" at tildele note til en bestemt notesbog og give det tags hhv. For eksempel, en e-mail med emnet "LOL Hunde @funnystuff #pomeranian #hijinks" ville skabe et notat med titlen "LOL Hunde" i "Funnystuff" notebook, og tilføje tags "pommersk" og "hijinks" til noten.

8 Tilføj tekst, du gerne vil have inkluderet i noten til selve e-mailen.

9 Åbn Finder, og træk derefter PDF, du gerne vil sende til Evernote i selve e-mailen.

10 Send e-mailen.


relaterede artikler