Sådan hente slettede e-mails fra Hotmail

May 30

Hotmail er en populær web-baseret e-mail-tjeneste, der drives af Microsoft. Du kan sende og modtage din Hotmail e-mail hvor som helst du har adgang til internettet. Du kan også organisere e-mails, du har modtaget og udkast, du har skrevet i Hotmail-systemet. Du kan også slette e-mails fra din indbakke.

Instruktioner

1 Gå til Hotmail.com ved hjælp af din webbrowser. Hvis du allerede har en Hotmail-konto, skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode på den venstre side af hjemmesiden.

2 Klik på "Slettet" linket på næste side. Denne side er arrangeret med en visning af din "Indbakke" i midten og en liste over indstillinger og e-mail placeringer ned i venstre side. Den "Slettet" linket vil være blandt denne liste. Dine slettede e-mails vil blive vist.

3 Klik på boksen ved siden af ​​e-mail, som du ønsker at tage ud af dine slettede elementer. Hvis du vil hente mere end én e-mail, fortsætte med at klikke på felterne ved siden af ​​hver e-mail, du vil hente. Hvis du vil hente alle de e-mails i "Slettet", markere feltet til venstre for "Sorter efter" funktionen øverst i vinduet.

4 Flyt markøren til "Flyt til" fanen og klik på det. Rul ned til "Indbakke" i den menu, der vises, og klik på det. E-mail eller e-mails, som du henter skulle forsvinde.

5 Klik på linket "Indbakke" i venstre side. E-mail eller e-mails, som du hentet skulle være tilbage på listen.


relaterede artikler