Sådan køber du en bærbar til Lydoptagelse

March 20

Folk bruger bærbare computere til mange forskellige applikationer. Lydoptagelse er en populær måde at bruge en bærbar computer. Der er specifikke ting at overveje, når de køber en bærbar computer til brug for lydoptagelse. Forskellige laptop virksomheder tilbyder forskellige muligheder.

Instruktioner

1 Spørg venner, familiemedlemmer og fagfolk for deres forslag vedrørende en god bærbar til lydoptagelse.

2 Overvej processorhastigheden. Jo hurtigere processorhastighed, jo hurtigere vil du være i stand til at brænde dine lydoptagelser til en cd. Processor hastighed påvirker også kvaliteten af ​​lydoptagelsen, når du gemmer det på din computer. Den mindste anbefalede audio processor hastighed er 1,6 gigabyte per sekund ved hjælp af en Intel Dual Core processor.

3 Kontroller den tilgængelige hukommelse. I de fleste tilfælde skal du mindst to gigabyte Random Access Memory, så du kan gemme dine lyd-optagelser og muligvis en optagelse program.

4 Sørg for, at bærbare computer har en cd-optager og mikrofon. Dette giver dig mulighed for at optage din egen lyd og brænde cd'er, så du kan lytte til musik overalt en cd-afspiller er tilgængelig.

5 Se på krav batterilevetid og magt. De fleste bærbare computere er indstillet til at bruge kun et absolut minimum magt til at gøre det muligt for batteriet til at vare længere. Dette påvirker dine lydoptagelser ved at gøre dem springe. Det kan være nødvendigt at købe et ekstra batteri.

6 Kontakt et selskab til speciel ordre en bærbar computer designet til den type lydoptagelse du vil gøre. Dell tilbyder skræddersyede bærbare computere, eller du kan kontakte en lokal forhandler for mere information.

7 Køb en top-kvalitet optagelse program, hvis du vil bruge din bærbare computer til professionel eller semi-professionel lydoptagelse. De fleste computere er udstyret med kun en grundlæggende lydoptagelse program.


relaterede artikler