Nybegynders guide til hvordan du Zip & Unzip filer

August 10

Windows 7 kommer med en kompression hjælpeprogram, der lader brugerne zip filer, hvilket reducerer filstørrelsen på de fleste filtyper. ikke kun Zippe filer reducerer størrelsen af ​​filer, men placerer også mange filer i en enkelt fil, hvilket gør det lettere for dig at sende filerne til en anden via e-mail, en filoverførselsprotokol program eller en række andre måder at filer kan være sendes fra en bruger til en anden.

Instruktioner

Zip-filer

1 Højreklik på den fil eller mappe, du vil zip. Hvis du ønsker at komprimere flere filer, fremhæve hver fil, du vil føje til arkivet og derefter højreklik på en af ​​de fremhævede filer. Fremhæv individuelle filer ved at holde "Ctrl" -tasten og klikke på hver fil, du vil tilføje. Alternativt kan du bruge musen til at fremhæve store grupper af filer.

2 Klik på "Send til" og derefter klikke "komprimeret (zippet) mappe." En ny lynlås mappe vises i det område, hvor de originale filer er placeret. Denne mappe ligner en almindelig mappe, men det har en lynlås på den. kommando A "Omdøb" aktiveres automatisk, og den nye zip arkiv filnavn vil blive fremhævet.

3 Skriv et nyt filnavn, og tryk på "Enter" for at gemme dine ændringer. Hvis du vil beholde den eksisterende filnavn og ikke ønsker at give et nyt filnavn, tryk på "Enter".

4 Træk og slip eventuelle yderligere filer eller mapper at tilføje til ZIP arkiv på zip filer ikonet.

Unzip Vælg filer

5 Dobbeltklik på ikonet for din zip-fil for at åbne den i Microsofts program "Komprimerede mapper".

6 Vælg de filer eller mapper, du ønsker at udtrække fra arkivet ved at holde "Ctrl" -tasten og klikke på navnene på de filer, du ønsker at udtrække med musen.

7 Træk og slip filerne eller mapperne til deres destination placering på computeren.

Unzip alle filer

8 Åbn den mappe på din computer, der indeholder ZIP arkivfil.

9 Højreklik på filen, og klik derefter på "Udpak alle" i genvejsmenuen.

10 Klik på "Gennemse" i højre side af "Uddrag komprimerede (zip) mapper" dialogboksen, find derefter den mappe, du ønsker at udpakke hele arkivet til. Klik for at placere et flueben ud for "Vis udpakkede filer, når færdig" for at åbne mappen med filerne umiddelbart efter filerne er pakket ud.

11 Klik på "Extract" for at udføre udvinding og klik på "Finish". Den mappe, der indeholder de udpakkede filer åbner med det samme.


relaterede artikler