Hvad er filtypen XLR?

October 28

Hvad er filtypen XLR?


Filtypenavne forårsage mere forvirring for folk, der er nye til computere end måske noget andet. En fil extension henviser generelt til enten type program filen er, eller det særlige program er nødvendig for at åbne filen. Med bogstaveligt talt hundredvis af forskellige filtyper, kan det være overvældende og svært for en person til at fortælle hvilke filer punkt, hvor og hvad der er vigtigt, og hvad isn & amp; # 039; t. Filtypen XLR er ikke anderledes.

Fungere

Filtypen XLR henviser til en fil, der indeholder en Microsoft Works regneark eller diagram. Et regneark er en computer fil, der indeholder kolonner og rækker af informationer, som regel numre. Regnearket er udviklet til at gøre denne information let tilgængelig og let at holde styr på.

Microsoft Works

Microsoft Works er en produktivitet suite udviklet til at give dig grundlæggende nødvendige funktioner, såsom tekstbehandling, regneark og præsentationer. Det anses for den yngre bror til Microsoft Office som, i modsætning til Kontor & amp; # 039; s omfattende kapaciteter på disse områder, Virker kun giver den mest basale funktioner. Dette afspejles i prisen, med Microsoft Works koster omkring $ 30 i de fleste butikker og Microsoft Office koster op på $ 200, afhængigt af hvilken version du vælger.

OpenOffice

Et andet program er i stand til at åbne filer med en XLR udvidelse er OpenOffice. OpenOffice er en produktivitet suite oprindeligt baseret ud af Linux operativsystem, men i sidste ende til rådighed for både Windows og Mac-brugere. I modsætning til Microsoft Works, kan OpenOffice gøre noget Microsoft Office kan gøre. Det er en gratis, juridisk download på www.openoffice.org.

Behandle

For at åbne en fil med en XLR extension alt du skal gøre er at dobbeltklikke på det med musen. Hvis Microsoft Works er korrekt installeret på din computer, det vil være standard program til at åbne XLR-filer; når du dobbeltklikker på det, vil Microsoft Works åbne og indholdet af filen indlæses automatisk. De vil så blive vist på din skærm for dig at se, redigere, udskrive og gemme.

Operativsystemer

Microsoft Works produktivitet suite er tilgængelig i versioner, der vil arbejde med Apple & amp; # 039; s Mac-operativsystemet, samt eventuelle Windows-operativsystemer som Microsoft kan producere. Med dette en mulighed for at åbne en XLR-fil med OpenOffice på Linux-computere; dette betyder, at der er software til rådighed til at åbne en XLR-fil på en computer, der kører ethvert operativsystem, du kan komme i kontakt med.


relaterede artikler