Sådan installeres Memory Opgraderinger

June 21

Sådan installeres Memory Opgraderinger


Installation af hukommelse opgraderinger i din computer er den eneste måde at øge det samlede RAM i dit system. Selvom RAM ikke øger processor hastighed, kan det gøre din computer hurtigere ved at lade det køre flere applikationer og processer samtidig. At have en tilstrækkelig mængde RAM holder din computer fra at skulle bruge langsommere "virtuel hukommelse", som lagrer data normalt opbevares i hukommelsen på din harddisk. Den hårdeste del af at installere hukommelse opgraderinger er at finde den rigtige RAM til din computer; ellers processen er den samme mellem alle computere systemer.

Instruktioner

1 Køb den rigtige RAM. Hvis du er usikker på, hvilken type hukommelse, som computeren, henvises til din instruktionsbog eller producentens websted. Alternativt Crucial Memory hjemmeside tilbyder et program, du kan installere på din computer, som rådgiver dig om den korrekte hukommelse type til at installere. Du kan også kontakte en computer special-forretning i dit område.

2 Tag computeren, og afmontér alle kabler. Dette er afgørende, som du ikke ønsker, at computeren skal trække strøm, mens du arbejder inde i den. Hvis arbejder på en bærbar computer med en aftagelig batteri, sørg for at det er fjernet.

3 Åbn computerens kabinet. De fleste bærbare computere har en hukommelse dækslet på undersiden af ​​computeren. Dette kan skrues og dukkede ud for at få adgang til hukommelsen. På andre bærbare computere, skal du skrue hele bunden af ​​sagen og fjerne det.

Desktops kan have en quick-release sidepanel, der smækker ud for hukommelse adgang. Andre har skruer, der skal fjernes for at opgradere hukommelsen. Hvorom alting er, holder skruerne du fjerner på et sikkert sted, som du åbner sagen.

4 Find hukommelsen. På bærbare computere, RAM er en af ​​få dele, der kan, så det burde være let at finde. Kig efter hukommelse, der matcher designet på den nye RAM du har købt.

På en desktop, hukommelsen er et sted på bundkortet. Kig efter tomme hukommelsespladser, der er sort i farven. Desktops sjældent skib med alle hukommelsespladser fulde.

5 Ground dig selv. Tilslut din jordforbindelse armbånd til en metalgenstand eller røre en metal del af computerens kabinet, hvis du ikke har et armbånd.

6 Tag den gamle hukommelse. Hvis du ikke har frie hukommelsespladser, skal du tage nogle hukommelse, der er installeret i øjeblikket. For at gøre dette, skubbe udad på fastgørelsesklemmerne på siderne af hukommelsen slot. Når skubbet tilbage, vil du se hukommelsen stige lidt, så det kan trækkes ud nemt.

7 Isæt nye hukommelse. Sammenlign nye pinde til de gamle; sørge for, at benene passer sammen, ellers kan du have den forkerte type hukommelse. Line up RAM med åbningerne på computeren. Skub fast på hukommelsen, indtil det klikker på plads. Når i den korrekte position, vil fastgørelsesklemmerne låsen på stokken hukommelse.

8 Put nogen dækker du fjernede tilbage på plads med de korrekte skruer. Tænd for computeren, og sørg for, at hukommelsen opgraderingen er anerkendt. Du kan gøre dette ved at højreklikke "Denne computer" i Windows og vælge "Egenskaber". På en Mac skal du klikke på Apple-logoet og vælg "Om denne Mac".

TIPS

  • De fleste computere har opgraderes RAM og det er normalt designet til at være let tilgængelige. Men nogle ekstremt små computere, ligesom MacBook Air, og nogle specialbyggede computere, ligesom tabletter, kan have hukommelse loddet til bundkortet, i hvilket tilfælde det ikke er opgraderes.

relaterede artikler