Sådan konfigureres en headset mikrofon med Skype i Ubuntu

January 3

Sådan konfigureres en headset mikrofon med Skype i Ubuntu


Ubuntu Linux er et gratis, open-source styresystemer til pc'er. Skype er et udbredt audio chat program. Skype placerer opkald gratis til andre computere, der kører Skype via internettet eller giver en betalt service giver brugerne mulighed for at ringe fastnet og mobiltelefoner i hele verden. Konfigurer dit headset mikrofon med Skype i Ubuntu og blive hørt i Skype-opkald.

Instruktioner

1 Sæt dit headset mikrofon i computeren. Sæt USB-headsets i computerens USB-stik eller stikket lydstikket i computerens "Mikrofon" lydstik. Headset mikrofoner vil ikke fungere, hvis de er tilsluttet den forkerte lydstik.

2 Åbn "Sound Preferences" værktøj ved at klikke på "System", "Indstillinger" og "Sound".

3 Klik på fanen "Input" i toppen af ​​den "Sound" vinduet.

4 Vælg headsettet enhed ved at klikke på den i "Vælg en enhed for Sound Input" listen nederst på "Sound" vinduet, hvis flere enheder er til stede.

5 Klik på boksen "Connector" i "Lyd" vinduet og klik stikket headsettets mikrofon er sat i på listen. For eksempel, skal du klikke på "Analog mikrofon."

6 Juster input volumen af ​​headsettets mikrofon ved at klikke og trække i "Input Volume" skyderen under fanen "Input" til højre eller venstre.

7 Kontroller headsettets mikrofon lyden ikke er slået, ved at klikke i afkrydsningsfeltet "Mute" til højre for "Input Volume", hvis det er markeret.

8 Test dit headset mikrofon ved at tale ind i det. Den "Input Level" indikator i "Sound" vinduet bevæger sig, når Ubuntu registrerer lydindgang.

9 Åbn Skype ved at klikke på "Programmer", "Internet" og "Skype".

10 Log ind på din Skype-konto.

11 Åbn præferencer vinduet Skype ved at klikke på det lille blå "Skype" ikonet i nederste venstre hjørne af "Skype" vinduet og klikke på "Indstillinger".

12 Klik på "Sound Devices" i det venstre sidepanel af Skypes "Options" vinduet.

13 Klik afkrydsningsfeltet "Tillad Skype til automatisk at justere Min Mixer Level" i "Options" vinduet, hvis det ikke er markeret.

14 Bekræft dit headset mikrofon er konfigureret korrekt ved at foretage et testopkald. Klik på knappen "Foretag et testopkald" i Skypes "Options" vinduet og tale ind i dit headset mikrofonen, når du bliver bedt om.


relaterede artikler