Sådan importeres Grafik filer til Access rapporter

September 10

Sådan importeres Grafik filer til Access rapporter


I Microsoft Access kan brugerne importere grafik og andre filer i tabeller, formularer og rapporter med henblik på at tilføje et vandmærke, linke en medarbejder eller kunde med et ansigt eller blot skabe en mere fuldstændig rapport. For at uploade en fil til en Access rapport, skal du først tilføje en vedhæftet fil felt til at importere filen. Derudover for at tilføje feltet i en rapport, skal du starte ved at tilføje en vedhæftet fil felt til mindst én tabel inden dit regneark.

Instruktioner

1 Åbn din Access database.

2 Gå til "Navigation Pane" langs venstre side af skærmen, og højreklik på et bord, hvis du ikke allerede har en tabel med en vedhæftet fil felt inden den. Hvis du gør, skal du springe til trin 4.

3 Tilføj en vedhæftet fil felt i din tabel ved at klikke på den første tomme kolonne, hvis i "dataarkvisning." Klik derefter på "Datablad" fanen. Vælg "Attachment" fra drop-down menuen ved siden af ​​"Data Type." Hvis du er i "Design view," klik i en tom række i kolonnen "Feltnavn" og skabe et navn til din vedhæftede fil. Under "Datatype" i samme række, skal du vælge "Attachment" fra drop-down boks. Gem dine ændringer.

4 Højreklik på den rapport, du ønsker at importere grafik ind og vælg "Design View."

5 Klik på "Tilføj eksisterende felter" på "Design" fanen på værktøjslinjen. Dette vil bringe op "Field List" rude, som omfatter alle de områder, der indgår i den tabel, du oprettede din rapport fra, herunder "Attachments" feltet.

6 Træk "Vedhæftede filer" feltet i din rapport. Højreklik i din box "Vedhæftede filer" og vælg "Egenskaber". Herfra kan du ændre den kontrol, der er forbundet med dette område.

7 Gem dine ændringer, og klik derefter på "View" på venstre side af værktøjslinjen og derefter "Vis rapport". Dobbeltklik på din boks "Attachments" for at begynde at uploade grafik og andre filer.

TIPS

  • Husk, at hvis du arbejder med en Microsoft-skabelon, når du opretter en vedhæftet fil felt i en tabel, vil det automatisk vise, at feltet i alle formularer eller rapporter genereres fra tabellen.

relaterede artikler