Software til Oprettelse af et fotoalbum

May 7

Software til Oprettelse af et fotoalbum


Fremkomsten af ​​digital fotografering gør fotoalbum lettere end nogensinde at skabe. I dag kan du vælge mellem et væld af muligheder, afhængigt af om du ønsker at oprette virtuelle fotoalbum for dig desktop, online albums til deling med fjerne venner og familie eller print fotoalbum til din sofabord.

Freeware

Gratis software kan du komme i gang i digital foto album skabelse uden nødvendige investering. Blandt de mest populære freeware produkter er Picasa fra Google. Picasa kan hjælpe dig med at organisere, redigere og uploade dine digitale fotos. Photozig albums er freeware dedikeret til at skabe digitale fotoalbum fra billederne og har en indbygget foto-database til at organisere dine billeder. Fotobounce er et peer-to-peer program, der opretter et privat netværk, så du kan dele dine albums med venner og familie uden at uploade dem. ShapeCollage kan du nemt oprette kunstneriske collager fra dine fotos.

Online Opbevaring og visning

Online foto oplagspladser tilbyde flere fordele for at skabe dine albums. For én, de gemmer din dyrebare fotografier til dig, så du ikke behøver at bekymre sig om skader på din harddisk aftørring års erindringer. Plus, da dine billeder er allerede online, dele fotoalbum med andre er enkel.

Picasa inkluderer adgang til et foto deler arbejdsplads. Flickr, Shutterfly og Photobucket er blandt de mest populære gratis sider. Photoshop.com, som tilbyder både gratis og betalte medlemskaber, integreres med desktop Photoshop-software, forenkle fotoredigering og opbevaring.

Album-relaterede Gaver

Snapfish.com og Winkflash er to foto sites, der tillader dig at oprette brugerdefinerede trykte fotoalbum og andre gaver såsom kaffe krus, plakater eller lærred prints. Wal-Mart foto hjemmeside giver dig mulighed for at uploade billeder og bekvemt afhente prints, album eller gaver på din lokale butik.

Kommerciel Desktop Software

Du kan drage fordel af endnu flere funktioner, hvis du køber kommerciel software designet til at skabe fotoalbum. PhotoMix tilbyder digital foto kits og et væld af skabeloner. Adobe Photoshop Elements indeholder de mest nyttige af Photoshop kraftfulde foto redigeringsværktøjer, sammen med skabeloner og værktøjer til at guide dig gennem fotoalbum skabelse. DigiLabs tilbyder software til at skabe fotoalbum, lykønskningskort og kalendere fra dine personlige fotos. Alle tre tilbud fremragende støtte kunde for både trykte og online albums.

Backup

Før du bruger en fotoalbum oprettelsen software, online eller offline, beskytte dine minder ved at sikkerhedskopiere dine fotofiler. Digital lagringsmedie har en vane for at fejle på de mest ubelejlige tidspunkter. Derudover når du manipulere filer, der er en øget chance for, at de vil blive beskadiget eller tabt.


relaterede artikler