Sådan Transfer Firefox Add-Ons fra en computer til en anden

November 6

Sådan Transfer Firefox Add-Ons fra en computer til en anden


Firefox åbne arkitektur giver brugerne mulighed for at oprette tilføjelser, som andre brugere kan nyde. En add-on er et lille program, der tilføjer en funktion til en Firefox browser. Tilføjelser udføre opgaver lige fra opdele skærmen i segmenter til at konsolidere søgemaskinens resultater. Over tid kan du erhverve mange Firefox add-ons. Ved at overføre dem til andre computere, kan du nyde din tilpassede Firefox oplevelse med dig overalt.

Instruktioner

Kopier Add-Ons fra Gammel computer

1 Luk Firefox hvis det er åbent. Klik på "Start" knappen i Windows-menuen. En søgning vises nederst i menuen.

2 Kopier og indsæt følgende tekst i søgefeltet:

% appdata% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles

Tryk på "Enter". Windows Stifinder åbnes og viser en liste over Firefox profil mapper. Hver mappe indeholder en anden profil. Hvis du kun har én Firefox profil, vil du se en mappe. Dens navn vil blive vist ligner denne:

XYZ.default

XYZ er navnet på din brugerprofil. For eksempel, hvis du har en profil med navnet "Prof1" og en anden ved navn "Prof2," vil du se mapper med navnet "Prof1.default" og "Prof2.default."

3 Dobbeltklik på den mappe, der indeholder den profil, du vil overføre. At mappe vil vise dens undermapper. En af dem er "Udvidelser" mappe. Det indeholder dine add-ons.

4 Højreklik på "Udvidelser" mappen og klik derefter på "Copy", som vises i drop-down listen, der åbnes. Dette kopierer add-ons til Windows Udklipsholder.

5 Minimer alle vinduer, så du kan se dit skrivebord. Højreklik på skrivebordet for at få vist en rullemenu. Klik på "Indsæt" for at indsætte en kopi af "Udvidelser" mappe på skrivebordet.

Load Add-Ons på ny computer

6 Log ind på den nye computer og overføre "Udvidelser" mappen fra den gamle computers skrivebord til den nye computers skrivebord. Hvis de to computere er på det samme netværk, skal du blot trække mappen fra den gamle computers skrivebord til den nye computers skrivebord. Hvis ikke, kopiere mappen til et eksternt drev og stik, der kører i den nye computer. Når tilsluttet, kopiere mappen fra drevet til den nye computers skrivebord. Alternativt zip mappen og maile den til dig selv som en vedhæftet fil. Log ind den nye computer, finde e-mailen, og tag den vedhæftede fil.

7 Dobbeltklik på den mappe for at vise dens indhold. Hver fil i mappen er en add-on fra den gamle computer.

8 Tryk på "Alt" og "A", og tryk derefter på "Alt" og "C" for at kopiere disse add-on-filer til Windows Udklipsholder. Du vil flette disse tilføjelser med nogen, der allerede eksisterer i den nye computers Firefox "Udvidelser" mappe.

9 Luk Firefox hvis det er åbent, og klik på "Start" knappen i menuen. Kopier og indsæt denne tekst i menuen Start søgefelt.

% appdata% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles

Tryk på "Enter". Windows Stifinder åbnes og viser de Firefox-profiler, der findes på computeren. Der vil kun være én mappe hvis kun én Firefox profil findes på computeren.

10 Dobbeltklik på profilen mappe, du ønsker at tilføje de tilføjelser fra den gamle computer. At mappe åbner og viser dets "Udvidelser" mappe.

11 Højreklik på "Udvidelser" mappe for at vise en rullemenu indeholder indstillinger. Klik på "Indsæt" for at indsætte tilføjelser i "Udvidelser" mappe.


relaterede artikler