Sådan Burn en MP4 til en dvd

August 24

Digitale filer er fantastisk, hvis du ønsker at se en MP4 video på din computer eller iPod, men hvad hvis du vil have fuld skærm fra-the-sofa oplevelse? Du kunne tilslutte en computer til dit tv, men for de fleste mennesker er det lettere at brænde filerne til en DVD og se dem ved hjælp af en dvd-afspiller. Brændende MP4s til DVD er enkel, uanset hvilket styresystem du bruger.

Instruktioner

1 Installer den nødvendige software til at konvertere og brænde MP4-filer, hvis du ikke allerede har. Hvis du har brug for software, gratis programmer er tilgængelige online for alle de tre store platforme. Hvis du bruger Windows, kan DVD Flick tage enhver digital video-fil og lave en spilbar dvd fra det. Hvis du bruger Mac OSX, kan Burn gøre spilbare dvd'er fra næsten alle video-fil. Hvis du bruger Linux, kan ManDVD vende en videofil i en nem at brænde ISO-fil.

2 Start DVD-brænder software, så navigere inde fra programmet til MP4 fil, du vil brænde på DVD. Hvis du planlægger at brænde mere end én fil, skal du sørge for at arrangere filerne i den rækkefølge, de bør spille fra dvd'en.

3 Brænd DVD. Hvis du bruger DVD Flick eller Burn, klik på "Brænd disk" for at få softwaren brænde DVD. Linux 'ManDVD skaber en ISO-fil, som du skal brænde. For at opnå dette, skal du højreklikke på ISO-fil og klik på "Brænd billede til disk" fra pop-op-menuen.

TIPS

  • Konverteringen tager lang tid og bruger en masse edb-ressourcer, så sørg for at gøre dette skridt på en computer, som du ikke behøver at bruge for en time eller deromkring.
  • Nogle DVD-afspillere vil ikke arbejde med diske, du brænder på din computer. Kontroller, at din afspiller er kompatibel, før du brænder diske til at spille på den.
  • Nogle MP4 filer, herunder dem fra iTunes Music Store, er beskyttet og kan ikke brændes til DVD.

relaterede artikler