Hvordan at slippe af Outlook 2007 filer og mapper

April 30

Outlook 2007 er en bekvem måde at administrere dine e-mails ved hjælp af en intuitiv organisatorisk system. En del af dette system omfatter brug af mapper til bekvemt lagring lignende beskeder. Over tid, kan en persons metode organisation ændres, og de har brug for til at slette nogle af deres eksisterende Outlook-filer og mapper. Outlook opfører sig på samme måde som resten af ​​fil- og mappestruktur, der findes i Windows-operativsystemet, så at komme af disse elementer er forholdsvis ligetil.

Instruktioner

1 Start Microsoft Outlook 2007.

2 Højreklik på en e-mail eller mappe og vælge "Slet" valgmulighed. Hvis du sletter en mappe, vil det slette alle e-mails, der er gemt i denne mappe.

3 Klik på "slettet post" mappe.

4 Højreklik på den fil, du lige har slettet, og vælg derefter indstillingen "Slet" for at slette filen.

5 Klik på "Ja" når du bliver spurgt "Er du sikker på at du vil slette det valgte emne (r)?"

TIPS

  • For at slette en hel Outlook-fil, med forlængelsen "PST," klik "Funktioner" øverst på skærmen, og klik på "Indstillinger". Vælg fanebladet "Mail Setup", klik derefter på knappen "Data-filer". Klik på "Åbn mappe" knappen, højreklik på en Outlook-fil og vælg "Slet" valgmulighed. Bemærk, at denne helt vil fjerne alle dine e-mails, kontakter og indstillinger, så ikke gøre det, medmindre du er sikker.
  • kontakter Outlook kan slettes på samme måde som e-mails eller mapper.