Sådan åbnes QIC filer

October 11

Sådan åbnes QIC filer


QIC filer, også kendt som backup-filer, der er genereret med backup program, der bruges på Windows 95, 98 og ME-systemer, Microsoft Backup. Filerne indeholder en samling af filer, der er specificeret under en sikkerhedskopiering. QIC filer er magen til zip-filer i at filerne inde i en bestemt QIC fil kan gendannes til det system, de blev behandlet på eller på et andet Windows 95/98 system. QIC filer kan ikke åbnes af Windows 2000, XP eller Vista / 7 på grund af de forskellige backup procedure, der anvendes i Windows 2000 og højere systemer.

Instruktioner

1 Luk alle åbne programmer eller filer.

2 Klik på "Start", "Programmer", "Tilbehør".

3 Klik på "Systemværktøjer", "Backup".

4 Klik på fanebladet "Gendan".

5 Klik på mappe ikonet under overskriften "Gendan fra." Naviger til QIC fil, du vil åbne. Dobbeltklik på filnavnet for at vælge det.

6 Klik på afkrydsningsfelterne ud for de filer inde i QIC fil, du ønsker at gendanne under overskriften "Hvad skal genoprette."

7 Klik på pil ned under overskriften "Hvor at genoprette" for at vælge den placering på din computers harddisk for at gendanne QIC filer til.

8 Klik på "Options" under overskriften "Sådan gendannes" for at vælge, om du vil erstatte filer eller ikke erstatte filer. Vælg denne mulighed, hvis nogen af ​​de samme filer i QIC filen er til stede i genoprette mappen og du ønsker at angive, hvordan genoprette funktionen skal håndtere duplikerede filer.

9 Klik på "Start" for at starte QIC gendannelsen.

10 Gentag trin for den næste QIC fil, du ønsker at åbne.

TIPS

  • For at overføre de åbnede QIC filer til en Windows 2000 eller nyere systemet, kopiere de gendannede filer til et flash-drev eller cd / dvd. Så indlæse filer på Windows 2000 eller højere system. Roxios Backup MyPC kan også åbne QIC filer genereret af Windows 95, 98 og ME. Programmet afbrydes, men tilgængelig online på forskellige auktion websteder.

relaterede artikler