Sådan får du vist en global adresseliste i en Outlook Kontaktpersoner Folder

January 15

Sådan får du vist en global adresseliste i en Outlook Kontaktpersoner Folder


Instruktionerne forudsat hvor opstår ved brug af Microsoft Outlook 2007. Vejledningerne skal være meget ens i Outlook 2003. Hvis du bruger Outlook 2000, vil dine instruktioner være for anderledes til at følge her. Du skal have forbindelse til en Exchange-server for at kunne se den globale adresseliste. Så hvis du bruger Outlook med en POP3-server (Hvis du bruger en Gmail-konto for eksempel), vil du ikke være i stand til at åbne en GAL.

Instruktioner

Se globale adresseliste i en Outlook Kontaktpersoner Folder

1 Åbn Outlook ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. I navigationsruden til venstre, vælg "Kontakter".

2 Din mening bør nu vise alle dine lokale kontakter. For at ændre dette, endnu engang finde dine muligheder i venstre navigationsrude. Den første link, du skal se i den centrale boks i navigationsruden er "åbne delt kontaktpersoner." Klik på linket.

3 En boks vises beder dig om at vælge et navn. Gå ikke ind i noget, og klik på knappen "Name".

4 En anden dialogboks vil åbne med overskriften "Vælg Navn:. Globale adresseliste" I søgefeltet indtaster en stjerne * og klik på "Go". (Kontroller og sørg for, at "Adressebog" feltet efter "Go" knappen er i virkeligheden på "Global Address" valg. Hvis det ikke er, skal du klikke på drop-down menuen pil og ændre det.)

5 Du skulle nu se alle dine distributionslister fra det globale adressekartotek.

TIPS

  • Dette gælder ikke for Outlook Web Access.

relaterede artikler