Hvad er Gmail POP3 Server?

July 1

Hvad er Gmail POP3 Server?


Google Gmail er en af ​​de øverste tre mest populære webmail-udbydere. En del af denne popularitet kan skyldes Gmails overkommelighed (det er gratis!), Men en anden funktion i Gmails plus kolonne er rutens fleksibilitet. Ikke alene kan du få adgang til Gmail fra din telefon eller en web-tilsluttet computer, kan du også bruge din favorit e-mail-klient til at sende og modtage Gmail-meddelelser i tillæg til eller i stedet for at bruge Gmail via nettet.

Om Gmail

Alle Webmail tjenester, herunder Gmail, aksjer en kendetegnende funktion: evnen til at få adgang til din mail fra enhver computer med en webbrowser og en aktiv internetforbindelse. Hvis du er den slags person, der bruger en stationær computer derhjemme, en bærbar computer, når du er på farten og en tredje computer på arbejdet, derefter have en Gmail-konto gør det muligt at holde forbindelsen, uanset hvor du er ved at lancere din webbrowser, besøger "http://gmail.google.com" og indtaste dit brugernavn og password.

Om POP3

POP3 (Post Office Protocol 3), er defineret af Network Working Group i 1988, er en Internet-baseret protokol, der tillader en klient computer til at få adgang til og dynamisk hente e-mail fra en fjernserver. Put mere enkelt, ved hjælp af en POP3-kompatibel e-mail-program lader din sende en anmodning til din email udbyders servere beder, at enhver mail-adresse, du downloades til visning på din lokale computer. De fleste e-mail klienter, herunder Microsoft Office, Mozilla Thunderbird, og Apple Mail, kan konfigureres til at hente e-mail via POP3.

Fordele og ulemper ved hjælp af en POP3-klient til adgang til din Gmail

Velsagtens, den primære fordel ved at bruge POP3 adgang til din Gmail-konto er evnen til at gemme en lokal kopi af dine meddelelser på din personlige computer. Dette giver ro i sindet, giver dig mulighed for at holde sig under den tildelte kvote for lagerplads på Gmail og kan tilbyde den ekstra sikkerhed for at fjerne dine private data fra internettet, hvor det er potentielt sårbare over for hackere og data phishing. På den anden side, at fjerne din e-mail fra Gmail "sky" betyder, at det ikke vil være tilgængelige via webbrowser, og vil ikke være genstand for backup, medmindre du tage skridt til at sikkerhedskopiere din computer op på en regelmæssig basis.

Gmails POP3 (og SMTP) serverindstillinger

Til at begynde at få adgang til din Gmail via POP3, skal du give din e-mail-klient med de nødvendige POP3 og SMTP-adresser.

Gmails POP3 server adresse er: http://pop.gmail.com

Gmails SMTP-server adresse er: http://smtp.gmail.com

POP3-serveren bruges til at hente meddelelser fra Gmail til din computer, mens den SMTP-adresse bruges til at sende mail ud fra din lokale maskine.

Du skal også aktivere POP3 videresendelse i din Gmail-konto.


relaterede artikler