Virkningerne af globaliseringen på russisk Computer Hackere

August 4

Virkningerne af globaliseringen på russisk Computer Hackere


Siden slutningen af ​​det 20. århundrede har verdens forskelligartede økonomier bliver mere indbyrdes forbundne og indbyrdes afhængige som følge af oprettelsen af ​​multinationale økonomiske zoner, som Den Europæiske Union, og de regionale frihandelsaftaler traktater, såsom NAFTA-aftalen mellem Canada, Mexico og USA Denne tendens forene gang separate økonomiske systemer er kendt som globalisering. Oprettelsen af ​​internettet har også været en faktor i globaliseringen, som igen er blevet en magnet for russiske hackere, hvoraf nogle ser internettet som en motorvej for cyberkriminalitet.

Globalisering og internettet

Virkningerne af globaliseringen på russisk Computer Hackere

Lukningen af ​​Sovjetunionens undertrykkende politistat gav anledning til russiske gangstere og hackere.

Globalisering, som er den systematiske integration af forskellige økonomier i en sømløs verdensomspændende økonomisk orden, giver mange fordele for nationer og virksomheder ved at sænke handelshindringer og åbne nye markeder for både sælgere og forbrugere, men det skaber også et mål-rigt miljø for teknisk dygtige forbrydere. Internettet, som har gjort verden mere socialt forbundet i de seneste årtier, har både hjulpet indvarsle en hurtigere tempo i globaliseringen og fungerede som en kanal for hackere, herunder dem forbundet med russiske cyber-kriminelle ringe.

Hackere: Geeks eller kriminelle?

Hackere er ofte afbildet i populære medier som unge mænd med meget avancerede computer-færdigheder, som kan komme forbi nogen firewall eller andre cyber-sikkerhedsforanstaltninger hovedsageligt til den udfordring, at gøre det, uden at have nogen kriminel motivation. Mens nogle hackere, herunder dem i Rusland, gør passer det harmløse nørd stereotyp, er mange involveret i cyber-kriminelle aktiviteter, der skal stjæle milliarder af dollars fra virksomheder og enkeltpersoner i andre lande, herunder USA

Truslen fra øst

Sovjetunionens sammenbrud i 1991 og lempelsen af ​​Ruslands historisk undertrykkende regime faldt sammen med den pludselige fremkomst af organiseret kriminalitet ringe, den stigende afhængighed af computere i næsten alle aspekter af handel og kommunikation, og jo hurtigere tempo i globaliseringen. Tusindvis af unge russere med computer færdigheder er hyret af russiske kriminelle syndikater til at bryde ind i computernetværk af store banker og multinationale selskaber til at stjæle følsomme finansielle oplysninger og enorme summer. Nogle russiske hackere også oprette phishing sites at narre internetbrugere i at give deres personlige oplysninger og online adgangskoder. Nogle er også ansvarlig for eksistensen af ​​malware-programmer designet til at slå individuelle personlige computere i automatiserede spam afsendere.

Russisk Hackere: Fra cyberkriminalitet til Cyberwar

Selvom den kolde krig sluttede i 1989, og USA og Rusland har genstartet deres gang antagonistiske diplomatiske forhold, hackere i det tidligere Sovjetunionen target amerikanske computernetværk på en regelmæssig basis. De fleste hackere øjeblikket bryde ind finansielle tjenesteydelser og bankernes sikre servere, men mange har trængt ind i edb-systemerne i forsvarsministeriet. Den stigende afhængighed af computere til at køre alt fra elnet til forretningstransaktioner gør internettet en fristende mål for fjendtlige udenlandske regeringer og terrororganisationer, der kunne ansætte russiske hackere til at inficere målrettede netværk med malware, udføre denial-of-adgang angreb på hjemmesider, stjæle fortrolige oplysninger eller endda lukke vitale tjenester ved at forstyrre elnet og transportsystemer.


relaterede artikler