Typer af VoIP Services

January 22

Typer af VoIP Services


VoIP står for Voice over Internet Protocol, og det giver dig mulighed for at have en stemme samtale over en bredbåndsforbindelse. Der er mange forskellige typer af VoIP-telefoner, du måske overveje - softphone eller hardphone, de vil alle levere din stemme til en anden person, enten via telefon eller computer højttalere.

softphones

En softphone VoIP-forbindelse fungerer uden brug af en telefon. Du installerer software på din computer og få adgang til VoIP-protokol med en mikrofon, som regel i et headset, og computerens højttalere. Mange IM programmer tilbyder dette som en funktion. Skype, en af ​​de mere kendte VoIP udbydere tilbyder denne funktion gratis, hvis du taler med en anden bruger i deres netværk, og for et gebyr, kan du ringe til folk på konventionelle telefoner, der er uden for netværket.

Tilpasning en Fastnet

Du kan slå din analoge telefon til en VoIP telefon via en analog telefon adapter. Denne adapter gør det muligt at tilslutte din traditionelle telefon i enheden, som så har en Ethernet-ledning, der sluttes til din router. MagicJack, Vonage og Lingo er begge eksempler på denne model af VoIP service.

Nogle VoIP udbydere bruger IP-telefoner - hardware, der ligner en almindelig telefon, men har en Ethernet-adapter i stedet for en traditionel jack output. Skype tilbyder denne service til sine brugere mod betaling.

VoIP på mobiltelefoner

En anden tjeneste model, der ikke får så meget opmærksomhed, men er stigende, er brugen af ​​VoIP på mobiltelefoner. Brugere med ubegrænset data planer kan installere en softphone program på deres håndsæt og derefter bruge det i stedet for mobiltelefon minutter. Nogle mobilselskaber har blokeret denne funktion, da de føler, at det konkurrerer med deres forretning.

Bekymringer og overvejelser

En kritik af VoIP-telefoner er, at der ofte er det svært at få 911 tjeneste, og i en nødsituation, er der ingen garanti for en forbindelse til din lokale nødsituation forsendelse. Nogle luftfartsselskaber har gennemført E911 til at opveje denne vanskelighed.

Vælg Hvad er den rette for dig

Der er mange forskellige typer af VoIP setup, og det kan tage nogle eksperimenter for at afgøre, hvilken opsætning vil fungere bedst for dig. En ting er sikkert - hardphone eller softphone, denne teknologi er kommet for at blive.


relaterede artikler