MP3 til M4A Conversion

April 3

MP3 er et lydformat, der er meget brugt til at lytte til musik, både på computeren og via bærbare enheder, såsom MP3-afspillere. Udvidelsen "M4A" bruges også i bærbare afspillere, men normalt forskellige dem. For eksempel kan M4A bruges af mere moderne bærbare musikafspillere såsom iPod. Hvis du har en bestemt spiller, der foretrækker det format M4A løbet MP3, kan det være nødvendigt at udføre en konvertering, før du kan bruge din MP3-fil.

Online Konvertering

En mulighed for at konvertere til M4A er en online konvertering hjemmeside. Et eksempel på en er Media-Konverter (se Resources). Du kan klikke på knappen "Browse" i toppen af ​​denne hjemmeside for at finde den MP3-fil på din computer, som du ønsker at konvertere. Denne knap er lige ved siden af ​​kassen mærket "File". Når du har valgt din fil, hvis det viser sig i den kasse. Drop-down menuen mærket "Input Format" skulle også ændre at læse "MP3" automatisk.

Download af din M4A

Drop-down menuen mærket "Output Format" længere nede på konverteringssiden vil give dig mulighed for at fortælle det websted, du vil konvertere til M4A, som vil være en af ​​mulighederne. Til højre vil der også være en knap mærket "OK", som er lige ved siden af ​​teksten, der læser "Vilkår og betingelser". Hvis du klikker på "OK" det vil begynde konverteringen for dig. Dette bør normalt kun tage et minut eller to på de fleste. Når det er gjort, vil du være i stand til at klikke på et link for at få din nye M4A fil.

Program Conversion

Fordelen ved et program konverter er, at når du henter det fra internettet, du ikke længere behøver at bruge internettet til at gøre det arbejde. Et eksempel på et sådant program er Format Factory (se Resources). Efter installation af dette program, vil der være en knap under "Lyd" fanen på hovedskærmen mærket "Alt til M4A." Du kan bruge denne knap til at tilføje MP3-filer, endnu mere end en, hvis du vælger, at konvertere til M4A. Når du har tilføjet de konverteringer, du ønsker at gøre, kan du hit "Convert" knappen på hovedskærmen for at konvertere dem alle på én gang.