Sådan Debug JavaScript for Firefox

January 16

Sådan Debug JavaScript for Firefox


JavaScript-fejl og flaskehalse kan stoppe smuk kode i dens spor. Dog kan debugging JavaScript i Mozilla Firefox blive stærkt fremskyndet af en ved hjælp af en række almindeligt tilgængelige udvidelser. Udvidelser som Firebug, Web Developer Extension, og JavaScript Debugger, tillader enkeltpersoner mulighed for at se på de enkelte linjer kode, som det kører for at tjekke det for fejl, der kan bryde koden, mens den kører. Endvidere disse værktøjer tillader individuelle programmører mulighed for bedre at forstå, hvor og hvordan kode fejl kan blive udbedret i programmeringsprocessen.

Instruktioner

Sådan Debug JavaScript i Firefox

1 Installer en kopi af Mozilla Firefox på computer, der har Developer Tools slået (under "Custom Installation" og derefter "Developer Tools"). For at kontrollere, om en aktuel version af Firefox har Developer Tools, skal du sørge for, at en "DOM Inspector" valgmulighed er tilgængelig i menuen "Funktioner".

2 Føj udvidelser til den installerede kopi af Firefox, der hjælper med JavaScript fejlfinding (se Ressourcer til links). Installer Web Developer Extension, JavaScript Debugger og Firebug.

3 Deaktiver side cache i Firefox. For at gøre dette, fra menuen "Funktioner" åbne Web Developer funktion og deaktivere siden cachen ved at klikke på "Disable Cache".

4 Vis sidekilden af ​​de berørte side ved at højreklikke på siden og vælge "Dette Frame" og derefter "Vis rammens kilde." Brug af JavaScript-konsol i menuen "Funktioner", se alle gældende fejl og log beskeder.

5 Ansæt en af ​​de mange tilgængelige Firefox-udvidelser, der kan støtte i debugging JavaScript. Udvidelser såsom Firebug giver brugerne mulighed for at udføre scriptet én linje ad gangen til at spore fejl, at bryde, når opstå fejl, og at navigere gennem scriptet med lethed. JavaScript-konsol inkluderet i Firefox-browseren kan være svært at navigere det og tillader ikke simpelt, intuitiv søger efter alle elementer.

6 Gennemgå hele scriptet linje for linje at se, hvor fejlen opstår i udførelsen. Rette fejlen og forsøge at re-udføre koden. Hop til nye fejl og flaskehalse som koden kører, rette dem, når de opstår. Efter alle synlige fejl er blevet behandlet, genindlæse den oprindelige side. Hvis det kører korrekt, afslutte debugging software. Hvis det stadig har fejl, genåbne Firebug og revurderer JavaScript-koden for nye fejl.

TIPS

  • Tålmodighed er vigtigt, når debugging JavaScript. Kørsel af script linje for linje efter større ændringer kan låse en bedre forståelse af, hvordan det bliver brugt.

relaterede artikler