Sådan installeres en Quickcam Pro 5000

February 9

Den QuickCam Pro 5000 webcam fra Logitech giver dig mulighed for at tage billeder og sende video ved hjælp af computeren. For at kunne installere webcam, skal du have Logitech QuickCam-softwaren kører på dit system. Den QuickCam Pro 5000 bruger version 10.5 af QuickCam-softwaren. Denne software er installeret ved hjælp af installations-cd'en, der fulgte med dit webcam.

Instruktioner

1 Start computeren og logge på Windows med en administratorkonto. Indsæt Logitech QuickCam-cd'en i computerens cd-rom-drev. Den "Logitech QuickCam Installation" vindue vil indlæse.

2 Klik på den hvide cirkel ved siden af ​​"Typisk installation (anbefales)" mulighed for at placere en prik i det. Klik på "Næste" knappen i nederste højre hjørne. Klik på "OK" knappen, hvis du er advaret, at der er en nyere version af QuickCam tilgængelig for download.

3 Klik på "Jeg accepterer betingelserne i licensaftalen" option på det næste skærmbillede, der vises. Klik på knappen "Næste" nederst på skærmen for at fortsætte installationen.

4 Vælg, om du vil have den software at installere programmet "Logitech Desktop Messenger" under installationen. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte. Installationsguiden vil begynde at kopiere softwarens filer til din computer automatisk.

5 Tilslut det medfølgende USB-kabel fra din QuickCam Pro 5000 kameraet til en USB-port på computeren, når du bliver bedt om. Sørg for, at kameraet optager video i installationsvinduet. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.

6 Klik på "Afslut" i det vindue, der vises advare dig, at installationen af ​​QuickCam-softwaren er færdig. Vælg din computers standard mikrofon og højttalere i "Lyd guiden" vindue, der popper op. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte til "Mikrofon og Højttalerplacering" skærm.

7 Klik på "Næste" på "Mikrofon og Højttalerplacering" skærm. Klik på "Play Sound" -knappen og justere skyderen på skærmen for at indstille lydstyrken på det ønskede niveau. Klik på "Næste" for at fortsætte.

8 Tal i computerens mikrofon og brug skyderen på skærmen for at indstille lydstyrken på et passende niveau. Klik på "Næste" for at fortsætte. Klik på "knappen Udfør på den næste side, der vises.