Sådan bruges Champagne Font download

March 10

Tilpassede computer skrifter har mange fordele - den vigtigste af disse for brugere kan være evnen til at skabe elegante dokumenter hurtigt og for at oprette personlige dokumenter. Computer operativsystemer er forprogrammeret med en liste over skrifttyper, men du kan hente nye skrifttyper, såsom Champagne, fra internettet. Mange font download hjemmesider tilbyder disse skrifttyper gratis.

Instruktioner

1 Besøg et websted, der tilbyder en gratis download Champagne font. Nogle af de mere populære font download sites inkluderer Dafont.com, Urbanfonts og Fontcubes (se Resources).

2 Søg efter Champagne skrifttype. De skrifttyper kan være anført efter kategori eller alfabetisk. Mange steder har også et søgefelt.

3 Klik på knappen "Download" for at gemme skrifttypen på din computer. Vælg en destinationsmappe til filen i "Gem som" dialogboks. Klik på "Gem".

4 Åbn den mappe, hvor du gemte Champagne font fil. Dobbeltklik for at åbne zip-fil. Du skal bruge en komprimering program som Winzip eller BitZipper at dekomprimere filen (se Resources). Uddrag filen til en mappe eller til skrivebordet.

5 Højreklik på Champagne font-filen og vælg "Kopier". Klik på startknappen, og gå til "Denne Computer". Dette vil være "Computer", hvis du bruger Windows Vista eller Windows 7. Dobbeltklik på "C:" drev og vælg "Windows" og derefter "Skrifttype" for at åbne "Skrifttype" mappe. Hvis du ikke kan se en mappe med navnet "Windows" og derefter kigge efter en med navnet "WINNT". Åbn "Font" mappe. Højreklik og vælg "Indsæt" for at indsætte Champagne font fil i "Font" mappe.

6 Åbn dit tekstbehandlingsprogram.

7 Klik på feltet skrifttyper og rulle gennem listen over tilgængelige skrifttyper. Champagne skrifttype vil være en af ​​de tilgængelige valgmuligheder. Klik for at vælge det. Begynd at skrive at teste den nye skrifttype.


relaterede artikler